Цветанов разкри какво ще прави след като напусне ГЕРБ

01.06.2019 / 00:05 9

trud.bg

Цветан Цветанов проговори за оставката си и за това дали чувства разочарование. Той разкри и кога оттеглянето му като зам.-председател на ГЕРБ ще стане факт. 

"Това ще стане факт на 7 юли, когато ще се проведе извънредния ни национален конгрес. Тогава ще се представи оставката ми като зам.-председател на партията, както и оставката на Румяна Бъчварова, която заминава за Израел като посланик. Тя също е депозирала оставката си и излизането си от Изпълнителната комисия. Най-общо казано, в момента се чувствам малко по-свободен, защото изминалите 13 години партийна работа за мен означаваха лишения от времето за най-близките ми, както и много и дълги отсъствия от вкъщи", коментира Цветанов, цитиран от в. Труд

Той признава, че ще има време сега да прекара със семейството си: "През това лято ще мога да съм по-дълго време със семейството. Ще имам възможност да усетя какво вълнува най-малката ми дъщеря, защото тя порасна като че ли за един миг – вече е на 8 години." 

Цветан Цветанов отрича да изпитва разочарование: "А иначе – за разочарование не е редно да се говори. Ние сме големи хора и би трябвало да се отнасяме разумно към разочарованията в чисто служебен план, защото в работата си всеки човек е изправен пред някакви перипетии и предизвикателства.

Смятам, че най-важното е да имаш стабилна основа, дом и семейство. Имам чудесно семейство, което ме зарежда с обич и търпение и ми дава сила да преодолявам всички предизвикателства и превратности."/ БлицСъобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
8
2
Цвъсансьорът (преди 1 годинa)
Рейтинг: 1557 | Одобрение: 847
Каквото и бъдеще да си избере, нормалните хора ще се сещат за герберасткия крадец Цвъ Цветанов с гнус и отврат. Влязъл в политиката гол и бос и излязъл богат, циничен и надменен. Да му мисли оглозгания от крадливите гербераси народ.
4
5
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50131 | Одобрение: 19211
До neXus и"Голям праз":Усмивка И едния и другия сте прави!
12
2
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9230 | Одобрение: 2915
Аптекар, какви точно медикаменти използваш? Прочете ли листовката? А как си с дозировката?
18
18
gugutka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 49279 | Одобрение: 21934
Аптекар, защо си мислиш, че ако не сме за ГЕРБ, сме за БСП? Може да симпатизираме на други организации. И кой си ти, че ще ми даваш наклон с какво да се занимавам?
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
21
3
Голям праз (преди 1 годинa)
Рейтинг: 9230 | Одобрение: 2915
Агенция за недвижими имоти!?
27
19
gugutka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 49279 | Одобрение: 21934
Ще харчи откраднатите пари.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
27
7
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 50131 | Одобрение: 19211
"Смятам, че най-важното е да имаш стабилна основа, дом "-За последното / дом/ съм съгласен с теб на 100%! Имаш не само един дом-имаш цели 6 +два гаража+къща. Е, как няма да имаш стабилна основа? Усмивка

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама