Ужасът край Негован е пълен - търсят още трупове и останки

18.08.2019 / 19:45 3

Ужасът край софийското село Негован е на път да се превърне в истински филм на ужасите. По непотвърдена информация полицаите търсят останки на трети труп. Само преди минути пожарния камион препречи гледката на журналистите, за да може да обходят района. Екип на ПИК TV показва на живо, как десетки полицаи претърсват злокобното място, като вероятно търсят останки на трети труп. 


Както по-рано агенция ПИК първа съобщи, вчера рибар е намерил човешки череп. При претърсването днес, което ви показахме на живо стана ясно, че е намерено разчленено тяло на жена. Преди минути, отново агенция ПИК първа съобщи, че е намерено тялото и на втори човек, убит и разчленен по същия начин. 

По-рано водолази и кучета обходиха района, като периметъра на претърсване бе разширен, а полицейското присъствие още по-силно. За момента не се дава никаква официална информация, тъй като претърсванията и обходите продължават. Събраните човешки останки са изпратени за анализ, а полицаи се опитват да открият съвпадение в някои от обявените за изчезнали хора през последния месец. По непотвърдена информация намерените хора са били убити преди около месец, тъй като телата им са силно разложени. По първоначална информация първият труп е на жена, а вторият все още се идентифицира. 

 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
2
:) (преди 10 месеца)
Рейтинг: 11247 | Одобрение: 4782
Нищо няма да разкриете, не сте толкова компетентни и умни. 
9
17
Mercenary (преди 10 месеца)
Рейтинг: 44948 | Одобрение: 10168
Ужас.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама