Ужасът в Хисарско: Мъж разстреля съпругата си след системен тормоз и нечовешка ревност

16.04.2015 / 13:08 3

Патологична ревност, придружена с побоища и психически тормоз, е причината за убийството в село Мало Крушево. Това научи Блиц от източници на разследването.

57-годишен мъж е застрелял със законната си пушка 43-годишната си жена. Семейството преди време е работило в животновъдна ферма на хисарско село. После се прибрали в родното си пазарджишко село. Имали две деца. 
Скандалите и побоищата били чести гости в дома на семейството. Мъжът ревнувал много младата си съпруга. По първоначални и непотвърдени данни яростта му и подозренията му били напразни, а той преувеличавал всичко, свързано със съпругата му. 
Вчера сутринта жената отишла в Мало Крушево, за да види бившите си колеги. След нея пристигнал и мъжът и. Станал скандал, защото той я обвинил, че му изневерява с човек от фермата. В яда си извадил пушката и я разстрелял. След това се опитал да се самоубие, като се гръмнал в областта на гръдния кош. Сега е в пловдивска болница, с опасност за живота.
В малкото селце, в което живеят едва 200 души, са в потрес. Там единственото събитие е местният събор. Друго не се случва. Трагедията хвърли в потрес старците, които са наизлезли на мегдана в селото и не спират да обсъждат случилото се.
„Да пази Господ, такава драма. Язък за младата жена”, кръстят се те и проклинат убиеца. 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
1
AISBERG13 (преди 6 години)
Рейтинг: 3685 | Одобрение: 955
Изрод!!!
0
0
plabov1080 (преди 6 години)
Рейтинг: 48300 | Одобрение: 3510
Ако имаше пистолет щеше да си реши по-лесно проблема, а сега ще се мъчи...
plabov

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама