Въоръженият до зъби Иван от Дебелт с култово интервю ала "Млад Меринджей" (видео)

10.12.2014 / 22:47 5

Циганин от махалата в село Дебелт показа пред журналисти, че е въоръжен с нож и пистолет, които висяха на кръста му, докато над 50 български младежи протестираха в покрайнините.Ромът се представи като Иван Димитров и се вживя в ролята на парламентьор, докато кордон жандармерия пазеше района. Той слезе от махалата, където по калните улици бяха наизлизали хора и зад гърба на полицаите застана пред журналистите да каже, че нямало напрежение и хората били спокойни, пише блиц.

„Тая тълпа да се маха оттук!”, каза ромът, представил се като Иван Димитров.

Служител на Охранителна полиция му каза да се връща обратно и да предаде на останалите роми да се прибират по къщите си, за да не предизвикват реакциите на младежите, които от другата страна на полицейския кордон скандариха "Българи юнаци" и "Еничари!".

Докато си тръгваше обратно обаче към колибите, ромът Иван рязко се обърна и дръпна нагоре жълтата жилетка, с която беше облечен и под която ясно се видяха пистолет и нож в калъфи. Усетил, че е направил грешка, той бързо смъкна дрехата си надолу и отказа повече да покаже оръжието.

Час по-късно, след като снимката на ромът беше публикувана във Флагман.бг, организаторът на мирния протест, който се състоя час преди това на площада в селото - Николай Димитров, заяви, че ще поиска проверка на наличните боеприпаси в ромската махала в Дебелт.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
krasko (преди 5 години)
Рейтинг: 7725 | Одобрение: 2720
два шамара и тоя циганин ще се насере......
0
1
bosh (преди 5 години)
Рейтинг: 2741 | Одобрение: 791
Тоя сервилен цървул ли е въоръжен до зъби? Бас, че в кръчмата на чашка тоя мангал е пръв приятел с останалите селяни.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама