Варненски шофьор отприщи широк дебат с думите: Мъчно ми е за България, като гледам шофьорите по улиците...

18.04.2019 / 16:18 6

източник: Виждам те КАТ - Варна

За някои хора "Фейсбук" може да нещо, което само те разсейва и ти пречи на работата и на нормалното общуване, но понякога социалната мрежа е точно това, което ни трябва - място за обмяна на идеи. Понякога един споделен пост може да предизвика дискусия, която си заслужава.

Точно така стана, след като преди няколко часа Светослав Стоименов сподели следното свое мнение в групата "Виждам те КАТ - Варна":

Истината е, че ми е мъчно, заради света, в който живеем днес в България! Гледам поведението на шофьорите по улиците в България. Всеки гледа да надцака другите, да ги прецака да покаже той какъв тарикат е, а те какви балъци са. Има пряка връзка между поведението на шофьора и неговата култура. За пример вижте движението в Западна Европа и това в "третия" свят. Всички те иначе негодуват срещу политиците, а те са същата представителна извадка на народа, както и самите тези шофьори! Замислете се малко!

Споделените мисли на Стоименов предизвика много коментари, на хора, които споделят неговите впечатления или пък са на друго мнение. Ето най-интересните от тях:

"Тъжната истина! Забравил съм повечето правила за движение на мпс вече се съобразявам с наглеците."

"Абсолютно точно Г-н Стоименов, и като нещо обикновено всеки ден се случват идиотизми из града ,вчера например чакаме повече от 30-40 автомобила чинно в посока Чаталджа на ул. Цар Асен в един момент черен автомобил с мръсна газ подмина около половината от опашката и изведнъж от последната напречна пресечка изскочи малък автомобил насреща ........тиквеника се набута някъде отпред интересно ми е какво има на раменете си и с какво самочувствие живее, за съжаление стотици такива щъкат ежедневно между нас !!!"

"На мен ми е любимо как масово вече човек се мисли за голям патриот и българин, закачил флагче в колата дори, а на улицата псува, гледа лошо, наглее и се държи с всички пренебрежително. Но важното в като пуснат Слави някъде да се бием в гърдите..... по тази и други причини ми е много трудно да се асоциирам с патриотизъм."

"Проблемът е по-голям, защото не започва и не свършва само в категорията "Шофьори"... Има го и при пешеходци, велосипедисти, мотористи.... като цяло липсва култура, толерантност, а при някой дори инстинкт за самосъхранение... Затова гинем по пътищата!"Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
12
0
:) (преди 2 години)
Рейтинг: 28235 | Одобрение: 7800
За съжаление джигите мрът по-трудно. Намусен Иначе би било добре естествения подбор да ги елиминира. Убиват повече, от колкото те дават загуби. 
15
0
Груди (преди 2 години)
Рейтинг: 757 | Одобрение: 312
Жалки СМЕ..
Я!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама