php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama

Варненци питат при всеки дъжд: Колко ремонта трябва да има, за да се оправи този тротоар?

09.10.2015 / 13:01 3

На кръстовището на ул. „Братя Миладинови“ и бул. „Осми Приморски полк“ във Варна има една локва, която вече си е направо историческа. Без значение кой е кмет на града, коя политическа сила или икономическо лоби дърпа конците – тя си стои. Локвата е там от много години, пълни се при всеки дъжд и крайно неприятна за всички пешеходци, които пресичат булеварда. А те са много, защото пешеходната пътека е една от най-натоварените в цяла Варна.

Тази година имаше реален шанс „историческата“ локва да изчезне. Бул. „Осми Приморски полк“ беше подложен на сериозен основен ремонт, продължил с леки прекъсвания цяло лято. Работата продължава и в момента. Докато асфалтът и бордюрите бяха сменяни, никой не помисли за пешеходците, даже напротив.

Тротоарът на булеварда, макар и със стари плочки, е един от най-широките и удобни във цяла Варна. Сега обаче той е доста разбит и кален, с останали от лятото изровени участъци без никаква настилка. Едно от най-неприятните места е автобусна спирка. Другото е мащабната локва. Тя между другото е толкова близо до сградата на общината, че кметът – който и да е той, може да я види от прозореца си. Стига да има желание да я погледне.

Следете всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна в Petel.bg!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

Бъдете с нас навсякъде и през вашия мобилен телефон!


Коментари
Коментирай чрез Facebook
5
3
plabov1080 (преди 5 години)
Рейтинг: 48300 | Одобрение: 3510
Ето сега кмета(който е в отпуск) трябва да излезе по улиците с PR-агентите си да снимат залетите и задръстени улици и да ги покаже на фейсбука си с думите: ето така е след всеки ремонт в града ни...
plabov
2
4
mopper (преди 5 години)
Рейтинг: 333 | Одобрение: 53
Малко ако се заинтересува мрънкащия, ще разбере, че там ще се прави велоалея и докато не стигнат до нея ремонтите, ще е така.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
php shell shell download ucuz takipçi al leke kremi takipçi al pubgmobile antalyahaber antalya hamam böceği ilaçlama
реклама sikik