ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ В НАШИ ДНИ ГЕРОИТЕ ОТ КУЛТОВИЯ СЕРИАЛ „МАЛКЪЛМ” (СНИМКИ И ВИДЕО)

11.03.2012 / 10:44 2

 

Голяма част от днешните тийнейджъри са израснали с този сериал. „Малкълм” (или както е в оригинал Malcolm in the Middle) беше нещо съвсем ново за времето си. Съвсем различен от „Приятели”, „Женени с деца” или която и да е друга сапунка. В началото си мислиш, че е поредното „детско”, но с удоволствие го гледаш и сега, когато си на 25 – 30 или дори 40 години. 

Филмчето стартира през вече не толкова близката 2000 година и реализира 7 сезона или 151 серии. Героите буквално пораснаха пред очите ни, особено Дюи ... този сладък дребосък. 

Предлага ме ви снимки и видео, за да видите как изглеждат в момента всички герои от сериала. Приятно гледане 

Франки Мюниц - МАЛКЪЛМ 


Франциско „Франки“ Мюниц IV (на английски: Francisco „Frankie“ Muniz IV, р. 5 декември 1985 г.), е американски актьор и автомобилен състезател. Става известен с участието си в комедийния сериал „Малкълм“. Играе също във филми като: „Голям тлъст лъжец“ (Big Fat Liar), „Агент Коуди Бенкс“ 1 и 2 (Agent Cody Banks), „Моето куче Скип“ (My Dog Skip), „Остани жив“ (Stay Alive) и др. През 2003 година Франки Мюниц е сред най-богатите холивудски деца актьори.[1]
Кристофър Кенеди МастерсънКристофър Кенеди Мастерсън е роден на 22 Януари 1980 г. в Ню Йорк. Син е на Питър и Керол Мастерсън. Кристофър има брат на име Дани, който също е актьор. 

Той също е най - известен от сериала „Малкълм“ с ролята на най-големия брат Френсис. Той е водещ герой и в Scary Movie 2, Waterborne, Made for Each Other и Intellectual Property. До скоро имаше слухове, че Мастерсън се е явил на кастинга на Карибски Пирати за ролята на Уил.

Първоначално Мастерсън е имал връзка с Лаура Препън, с която живял в Лос Филиц, но през 2007 се разделят. Той, също като брат си, е последовател на Сциентологията (система от религиозни вярвания и философски идеи). Двамата братя заедно инвестират в ресторанти. 

 Ерик Пер Съливан  Ерик Пер Съливан е роден на 12 юли, 1991 г. Той е американски актьор най-добре познат с ролята си на Дюи, която играе шест години като по малкият брат на Малкълм.
  Баща му - Фред Съливан притежава мексикански ресторант на име The Alamo разположен в Милфорд, Масачузец. Майка му - Ан е родена в Швеция, и получава американско гражданство през 2007г. Ерик знае чист шведски език и семейството му почти ежегодно посещава Швеция. Още от ранна възраст той започва да свири на пиано и саксофон. На 7 годишна възраст получава черен колан по Тае Куон До. 
  Една от многото му роли включва и главната роля в Wendigo, филм на ужасите от 2001 г. Той също играе ролята на единственото дете в Неверен (Unfaithful) от 2002 г. и ролята на детето сирак Фъзи Стоун, което страда от слаби дробове в The Cider House Rules . Също така участва и в комедията Cristmas with the Kranks в ролята на Спайк. През 2003 г. озвучава водното конче Шелдън в анимацията Finding Nemo . През 2005 г. се присъединява към писането на послепис в детската книга на Джейн Кашмарек. Книга, която показва значението на животните по света и Ерик е вдъхновен от мисията на благотворителната организация Heifer International. 
Джъстин Берфилд

Джъстин  Тайлър Berfield (роден на 25 февруари, 1986 г.) е американски актьор , писател и продуцент , най-известен с ролята си като 2-ри най-голям брат  на Малкълм - Рийз 

ПРЕДИ И СЕГАКоментари
Коментирай чрез Facebook
Напиши коментар

Последни новини
Форум
 

 
Всички права запазени © 2017 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама