Внимание! Ако получите sms от Мтел и Близу за услуга Мтел Спорт, ще бъдете таксувани изненадващо

06.03.2017 / 21:06 14

Наша читателка сигнализира, за некоректност по нейни думи от страна на телекомуникационните компании Мтел и Blizoo. Тя е получила смс, в който й се съобщава, че й е активирана услуга "Мтел Спорт", която за първия месец е безплатна, но после се таксува. Ако получилите смс-а не обърнат внимание и не изпратят отговор с отказ, ще бъдат таксувани изненадващо. Ето какво ни написа тя:

"Получих sms (от номер непознат за мен), от който разбирам, че са ми активирали безплатни програми до края на март и, която активация остава и след периода (със съответното заплащане), ако не изпратиш текст и ЕГН за отказ. Първо си помислих, че е измама и щях да звъня в полицията, защото се иска отговор с ЕГН , но след това реших да се обадя на националния тел. на Близу. Обаждайки се, още в началото преди да се свържа с оператора се дава информация за автоматично активираната услуга и реших да им потърся сметка за действията им и защо правят промени по дноговора ни без да са се допитали до мен (техен абонат) и защо ще ме ангажират с sms за да отхвърля нещо, което не съм искала. В крайна сметка го деактивираха, но не затова Ви пиша. Мисля да подам сигнал  в "Защита на потребителя" за тези тяхни  действия. Също се надявам, че чрез Вас хората ще разберат по-бързо, че могат да влязат в допълнителен разход заради волности и некоректност на доставчика".Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
11
0
AlSists (преди 4 години)
Рейтинг: 1270 | Одобрение: 590
За предложена по такъв начин услуга е необходимо да се отнема лиценза на оператора.Това си е направо ИЗМАМА!!!!
9
0
dd (преди 4 години)
Рейтинг: 9700 | Одобрение: 2855
Moto GP мога да гледам поне по два канала, излъчвани от МСАт. Въпросът е за автоматичното активиране на услуги, които никой не е искал...
12
0
motoristka (преди 4 години)
Рейтинг: 75363 | Одобрение: 35368
МенТел не си заслужават и един абонат... Измамници...
Минусите от троловете, потвърждават правотата на написаното! :)

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама