Янко Станев: ГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път на Варна от последните години

08.04.2021 / 15:19 27

снимка Янко Станев, фейсбук

ГЕРБ-СДС ще продължи възходящия път в развитието на Варна от последните няколко години. Преди идването на ГЕРБ на власт градът не получаваше такива субсидии, както сега. Това заяви за Дарик зам.-председателят на Общинският съвет д-р Янко Станев и градски лидер на СДС. 

Коалицията ГЕРБ-СДС ще направи всичко възможно, за да има стабилна държава и да се изпълнят основните елементи във финансовата рамка, социално-икономическите мерки и здравеопазването, посочи той.

Ако не се инвестира и вкарват пари в икономиката на Варна, няма как да се очаква повишаване на доходите на варненци. Това е панацеята и правилното управление, отбеляза Станев.

Баланс между експертизата и политиката е сред най-важните неща, които трябва да се случват на едни избори. Според Янко Станев ГЕРБ имат изградени експерти благодарение на това, че партията е успяла да управлява над 10 години.

„Страхувам се от новите лица и новите експерти, не знам дали са подготвени. Управлението е сложна наука”, коментира варненецът с над 32 години стаж в политиката. Според него правителство на националния консенсус е единственият логичен вариант.  

 „Този учебник на Костов за ликвидацията на СДС, който може да се озаглави „Избори до дупка”, прозира отвсякъде. Абсолютно несериозно е. За мен резултатите показват, че правителство трябва да има”, изтъкна Янко Станев.

Ако публичните консултации не се проведат, или се проведат в стил „Румен Радев” с вдигнат юмрук или шамар зад врата, няма да са от полза за народа, е мнението на Станев.

На говорещите за политика в момента им липсва дипломация. Политиката е изкуство на знаците, а знаците са основен феномен в дипломацията, добави той.

Общинският съветник от СДС разкри, че е очаквал получените на вота в неделя резултати: „Наистина смятах, че Станислав Трифонов ще победи БСП във Варна. Причината е, че всички нови неща, появили се в публичното пространство, са получавали много широка подкрепа във Варна. Бях изненадан, че Слави не можа да вземе това, което във Варна традиционно вземат хората, които се явяват за първи път на избори”.

При нови избори Мая Манолова няма да влезе в парламента, но там ще попаднат Патриотите, заяви още Янко Станев. Според него вотът в чужбина звучи като драма, а не като обмислено решение. Варненският лидер на СДС отбеляза, че не харесва преференциите, защото „могат да пренаредят листите, но отварят вратички за друг вид вот”. „Ако трябва да бъда честен, за мен преференциалният вот е недействителен вот”, сподели варненският политик с над 30 години стаж.

 „В България най-големият дефицит е на коалиционна култура. Такъв има дори в нашата коалиция, но коалиционна култура не се изгражда за един ден, а за години”, каза още опитният общински съветник.  Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
4
0
nimfa1925 (преди 1 месец)
Рейтинг: 13908 | Одобрение: 3228
Янко ти още ли не си се преселил в ИМА ТАКЪВ НАРОД? Ами хайде де,ще вземат да ти скроят някоя МЕДУЗА по вашия метод и после ко ши прай Варна без Станев?
4444444
4
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 58910 | Одобрение: 7980
За трети път пиша и трият ,НО ...Касичката на Янко е при брат му който случайно е управител на пазара Владиславово.Там се носят """препоръките"""
6
3
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4137 | Одобрение: -1763
Петлета, защо изтрихте коментара на ПЕКАРЯ. Янко е една ненавиждана и противна за цяла Варна личност. На това ли му казвате, КРАЙ НА ЛОКДАУНА.
7
0
Мракобес (преди 1 месец)
Рейтинг: 18743 | Одобрение: 3648
Ай сиктир бе! Що триете коментарите????? А?ААААА???? този мухльо е за затвора!!! пълен провал за Варна! Крадливо копеле!
МУТРИ ВЪН!
4
3
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 24790 | Одобрение: -10010
Помня, че с Камен Во, се пудрихме в колата ми до дискотека Спайдъра УхиленУхиленУхилен за Слави не знам, но едва ли само е гледал.
0
3
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 58910 | Одобрение: 7980
Пра-пра,и колко пудра от тяхната е ползвал...
2
0
Радослав (преди 1 месец)
Рейтинг: 5296 | Одобрение: 1481
хахахаха възходящ път....доказвате ,че живеете в паралелна вселена ...
Губим България ,хораааа....
3
3
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 24790 | Одобрение: -10010
Сега с новото правителство ще се изстреляме като ракета носител към космоса. Слави не ти ли мяза на мутра, бил е в техните компании, поведението му си е мутренско още от едно време. Стойка, походка, начин на обличане маниери ...
6
0
Марио (преди 1 месец)
Рейтинг: 8195 | Одобрение: 1970
Янко в затвора ,кога?Ангелче
проектиране на сгради
7
1
kaka (преди 1 месец)
Рейтинг: 24423 | Одобрение: 3628
Просто го гледаш този и снимката на боко и приликата е уникална и по външен вид и по делата им. Когато тези загнездили се във властта мутренски манекени и такива като тях се премахнат тогава страната ни ще тръгне на горе.
6
2
ПраБългарин (преди 1 месец)
Рейтинг: 24790 | Одобрение: -10010
Той е известен с циганския вот... Бяха го издънили, да купува гласове за дпс. Там му е силата, обича да точи кръвчицата на държавата. 
3
1
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 58910 | Одобрение: 7980
Преди2-3 часа коментарите бяха около 22 и доста точни,сега са по -малко????
9
0
doko (преди 1 месец)
Рейтинг: 1364 | Одобрение: 444
Тази политическа проститутка от кой гардероб изкочи?Прав е в едно че герб -сдс има експерти защото били десет годии на власт.Но какви експерти?  По кражби и продажби на държавно имущество.
doko
8
2
Снайпер (преди 1 месец)
Рейтинг: 11171 | Одобрение: 3536
Янкото е остарял доста. Някой да му каже истината че ГЕРБ загубиха изборите въпреки гласовете от Максуда и Каменар и повече няма да управляват
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
8
1
Дедо (преди 1 месец)
Рейтинг: 7908 | Одобрение: 3558
Тоя завъди( и разпространи) най-гнусните хемороиди и безбройните им  мутации от дълговечното си пребиваване във варненската политика... Имам някаква надежда в Ковита - дай-боже да ни избави от това изчадие !!!
10
2
Звезди (преди 1 месец)
Рейтинг: 20769 | Одобрение: 4114
"Всяка партия би продължила напред и нагоре, ако в редиците си нямаше такива помияри като Янко Станев.:getlost:  Ами той Баче Янко е дупе и гащи с твоя вожд. Уличните крастави помияри отдалече се надушват едно друго. Само една завера ги свързва.  
Когато съм прав, аз съм прав, когато греша, мога да бъда прав, така че все още съм прав, защото може да греша.
8
1
Mercenary (преди 1 месец)
Рейтинг: 46589 | Одобрение: 10479
Този от 30 години все е на власт ...
9
3
ПХК (преди 1 месец)
Рейтинг: 4137 | Одобрение: -1763
Всяка партия би продължила напред и нагоре, ако в редиците си нямаше такива помияри като Янко Станев. 
9
0
Варна (преди 1 месец)
Рейтинг: 85665 | Одобрение: 38070
Д-р Станев не беше ли в ДПС че вече го бъркам и после гледам кой е на власт и се сещам, че е там, който и да е горе, защото за него "В България най-големият дефицит е коалиционната култура". Д-р Станев има "коалиционна култура" в излишък за всеки. Цяла България да е една голяма коалиция и опозиция и управляващи и всичко е супер! Истински български демократ 
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
11
0
gperoto (преди 1 месец)
Рейтинг: 1338 | Одобрение: 218
Възходящ път за джоба ти,помияр такъв.
12
0
Чичкото (преди 1 месец)
Рейтинг: 2858 | Одобрение: 323
Янко Имай предвид колко много варненци те познават теб и твоите далавери СДС е история а ти си жалко нищожество което не иска да бъде забравено
Истината преди всичко
10
2
Гражданин Х (преди 1 месец)
Рейтинг: 1331 | Одобрение: 366
Да. Ухилен Възходящ е. С електорат само роднините. Вие "мощните" от синята измама имате ли въобще 100 хил. в цялата страна? 
Едно общество от овце с времето задължително ще създаде правителство от вълци.
9
0
MrBean (преди 1 месец)
Рейтинг: 58910 | Одобрение: 7980
Само на ръка разстояние и града ще продължи,но без теб!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама