Ясновидката Вили: Тази зима ще има бунтове в България

15.12.2014 / 11:03 6


Ще има предсрочни избори до есента на 2015-та, прогнозира бургаската гадателка, пише "Флагман"

През 2015-та хората ще пролеят по-малко сълзи, отколкото през тази година и може да се каже, че тя ще е по-добра, но и ще има повече стачки. Хората ще вдигнат бунт заради неуредиците в държавата, прогнозира ясновидката Величка Георгиева.
„Зимата ще е тежка и ще я изкараме трудно, защото хората са бедни. Ще има нови предсрочни избори до есента на 2015-та. А след това до 2018-та ще сме във възход. През 2015-та ще се състави ново правителство, а до 2016-та ще имаме и нов държавен глава. Този път обаче, ще е жена и тя ще ни изкара от кризата. Скоро хората ще разберат, че този 21 век е ера на матриархата“, каза пред репортер на Флагман.БГ гадателката. Според нея, догодина Димитър Николов ще бъде преизбран за кмет, но ще участва активно и в управлението на страната. „След време ще влезе и в правителството. Ще направи много за България“, пророкува Вили.
Неотдавна с восъколеене тя помогнала на 15-годишно момче, което онемяло след стрес, да проговори отново. Тинейджърът си глътнал езика, когато футболни хулигани хвърлили пиратка в краката му. „Какво се стряскаш, бе“, извикал един от запалянковците преди да го повали на земята с юмрук. Случката се разиграла прекалено бързо пред очите на бащата му и той не успял да го предпази от удара.
„Лях восък и след три дни дойде майката с една кутия бонбони и ми каза, че детето иска да ме види. Доведе го малко по-късно, а то ме прегърна и каза „лельо, много те обичам“. Дотогава три дни не бе говорило. Дали аз помогнах или Бог, не знам, но се учудих на реакцията на детето. И на други хора съм помагала, но така не са ме прегръщали“, споделя дамата, която получава информация за бъдещето и миналото от Висшето информационно поле. Част от своите способности тя е наследила от леля си Петранка, която е била най-популярният в Бургас от епохата на социализма феномен. Информационният канал обаче се отваря за първи път пред Вили след среща с Ванга.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
0
Blue hills (преди 6 години)
Рейтинг: 28900 | Одобрение: 12685
Точка, прав си! И аз така мисля!
2
0
Въгледобив (преди 6 години)
Рейтинг: 320 | Одобрение: 95
Другари, не се коркайте, ще има ДРЪЖКИ. Овчи народ, който все още не е наясно какво иска, няма как да вдигне бунт. След 10-15 години е възможно, но сега няма как. А нови избори и да има - все тая. Така или иначе нищо не променят.
1
3
Владимир (преди 6 години)
Рейтинг: 823 | Одобрение: 8

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама