Йордан Цонев: Пеевски кредити от ББР никога не е имал

18.05.2021 / 08:19 6

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bg

кадър Нова тв

Фактите показват, че г-н Пеевски никога не е имал кредити от ББР нито в лично качество, нито в юридическо. Нито той, нито членовете на неговото семейство. Имаме много ясна прадстава, че това, което се говори, не отговаря на истината. 

Това коментира в ефира на Нова тв Йордан Цонев. 

 

Когато очакваме от служебния кабинет ревизия, която да покаже състоянието на държавата, ние очакваме факти. Журналистическите разследвания са нещо хубаво, нещо полезно, но не са факти. Така че очакваме от министрите е да изнасят единствено и само факти. Така че нека кажат има ли някакви конкретни факти за това , че Пеевски има някакви кредити към ББР, посочи той.

Иначе излиза, че една жена на пазара казала, че ... разбирате ме, нали, допълни той.

Нека се направи проверка, да се направи ревизия. ББР има пълен лиценз, което означава, че има право да дава кредити на малки, големи и средни фирми. Второ, въпросните кредити нека ги проверят как са обезпечени. Но преди това е имало проверка на Европейската централна банка в ББР. Тя каза след проверката, че в ББР няма необезпечени кридити, че в ББР няма лоши кредити, че няма нарушен баланс, посочи Цонев. 

Така че на кого да вярваме - на Мирчев ли, на министър, който е от една седмица на служба или на Европейската централна банка, попита той.

 Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
ас (преди 5 месеца)
Рейтинг: 77177 | Одобрение: 16997
и тоя от къде знае да не играе като личната банкеркка на преевски.
4
0
Дедо (преди 5 месеца)
Рейтинг: 8646 | Одобрение: 3696
Докъде я докарахме, глашатаите на етническите партии в БГ са българи...А,може би, тоя дудук Цонев се явява в "ефирите" като личния ЛИЗАЧ на Пеевски...А то,място за лизане, дал бог - гъзА му цял декар....
1
0
Варна (преди 5 месеца)
Рейтинг: 89824 | Одобрение: 38779
Шиши кредити не е имал, защото не е имал намерение да връща, това са откраднати пари от данъкоплатците преобразувани в кюлчета по чекмеджетата
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
3
3
Пешо от Виница (преди 5 месеца)
Рейтинг: 76391 | Одобрение: 26196
Аз на еничари вяра нямам!!!И за теб ще дойде "Време разделно!"Гняв
4
3
chirak (преди 5 месеца)
Рейтинг: 12905 | Одобрение: 4340
Добре ,че ядем доматите с колците.
2
1
Голям праз (преди 5 месеца)
Рейтинг: 14708 | Одобрение: 2918
Хайде, и тоя е на принципа "Нашето гардже е най-рошаво"!!! Според ДПС, Пеевски е толкова чист, че "Ако плъзнеш поглед по него, ще скърца"!!!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама