За пръв път влязоха в луксозната ловна хижа за богоизбрани и Борисов в Ормана

12.05.2021 / 21:28 28

Редактор: Виолета Николаева, e-mail: violeta_nikolaeva_petel.bg@abv.bg, кадри Пламен Абровски, тв 7/8

Преди няколко години Борисов пусна любопитна снимка с уловени шарани, но никой така и не разбра кое е райското място, където ги е уловил.

Оказа се, че това е обвита в мистерия свръхлуксозна ловна хижа в Ормана. 

За пръв път се показват кадри оттам.

Депутатът Пламен Абровски от ИТН показа невероятни кадри в предаването "Студио Хъ" по 7/8 тв за луксозни ловни хижи, на които е попаднал:

"Допреди няколко часа бях член на временната комисия, която трябваше да установява ревизии, незаконни харчове и т н. Получавах много сигнали, но 99% от тях бяха анонимни, а такива не се разглеждат. Един от тях се оказа анонимен от някакъв горски и в него настояват да проверим един незаконен ловен дом. Нещо ме човъркаше и решихме да отидем с моя колега Петър Димитров на 4-ти този месец да видим. 

Тази снимка с Борисов беше в сигнала. Успяхме да открием точното място. Това място е до Ямбол - ловен дом "Ормана" - уникална местност, където цар Фердинанд е искал да си построи ловна хижа, но не са му дали и преди 3 години построяват втора след първата ловна хижа, построена от горските. 

В сигнала се твърдеше, че това е държавно ловно стопанство и е с ограничен достъп. Без документи и разрешения за строеж е било. 

Оказа се, че не може да се направи резервация за ловен дом "Ормана". Нито да пуснат някого вътре. Оказва се луксозно обзаведено. Уникален лукс. Там се ловят шарани. На Ропотамо е още по-голям лукс за 90 евро на ден - резиденция. 

Оказва се, че вътре има апартамент, има ловни трофеи. Казаха ми, че всичко, което уцели Борисов се превръща в трофей автоматично, посочи Абровски.

Проверките ще продължат. Вътре само телевизорът е 85 инчов за 30 000 лева. За кого е този лукс, за премиера ли е? Попитах дали е ходил - казват - последните няколко месеца не. Нормален обикновен български гражданин не може да влезе. Дори аз като депутат влязох с 300 зора."

Всичко това е разрешеено от министъра на земеделието." - разказа депутатът. 

Пълният запис ще бъде публикуван във Фейсбук до няколко дни, каза още гостът в предаването. Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
3
5
ПХК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
ЗВЕЗДНА КАКА, Никой не може да се катери по сбръчкан червеи. Лапането на чепове е твой специалитет. Жа съжаление при нас такъв е обичая, че мъжко дупе не желаем. Предлагай се на други, жалък изрод.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
4
3
Звезди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
LM/ПХК Лапайте си пишките със Стоенчо и не ме занимавай с тъпотията си.... прост байхуйняшки травестит.  П.ПУхилен  Стоенчо.... що ми се катериш по хуя? За няма и 24 часа си откриваем, буквално. Повярвай ми. Що си мисли простата ти чутура, че си анонимен, не те знам. Не ме предизвиквай, моля ти се. Усмивка Имам достатъчно време. Не ме подкачай да се занимавам с тебе. Недей го прави, честно ти говоря. 
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
2
5
ПХК (преди 1 годинa)
Рейтинг: 16965 | Одобрение: -5255
ЗВЕЗДИ ти на Стоян можеш да му направиш само една свирка. Всичко останало при теб са празни приказки, преди сън.
ЗА ВСЕКИ ВЛАК СИ ИМА ПЪТНИЦИ.
4
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Абе тоя стоян да не отиде да си бие чикия? тоя май е от тия дето обичат да ги унижават и обиждат и за това си проси тука и гледа да провокира; Голяма психария. УхиленУхиленУхилен
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
2
Звезди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Стоянчо... успокой се бе, селяндур пробит. Успокой се, че щи излюскам един шамар и щи фръкнат цифките.  
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!
2
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Точно ти нищо няма да ми казваш. Ще слушаш и ще изпълняваш Стъки -виждам аз накъде отива работата. Трябва да те изклати едно Стъки  ,че да мирясаш. Явно си много недоклатен.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
5
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Ей пръдльо насран стоян ли си к'во си там- ти кой си точно ,че да ми казваш кое е моя работа? Като дойдеш ти да ми плащаш сметките тогава ще се обаждаш. Недоклатена маймуна такава. И на тебе ли да ти поръчвам едно стъки да те оноди ,че да мирясаш? За търговете правилното е да не трябва да се плаща!  Другото е престъпление и заслужава не затвор, а разстрел! Разцвилил се тука  и цървул ще викаш на майка си, на баща си и на цялата си рода окастрена. Бахти безмозъчната пихтия си!
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
3
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Пра-счо , тамън днес един шеф на фирма ми разправя за едни търгове .... искам да ти кажа ,че даже е по-страшно, от това , което пишем тука. Това, което пишем е като добро пожелание. Те драги статиите ги пишат по нашите разкази - кой ти чете статии, аз влизам да видя какво пишат другите и да проверя това, което знам така ли е от чата - не от статия Ухилен
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
4
0
милен (преди 1 годинa)
Рейтинг: 27399 | Одобрение: 3669
 СраЦиганино, много добре знаеш истината за Герп, но се опитваш тук да ни заблуждаваш, не е задължително да си от Герп за да кандидатстваш по европрограми и да печелиш, а само трябва да им отчиташ голям % от печалбата, за това. че са ти осигурили евтина работна ръка чрез закона за мизерната заплата, гласуван от тях в "парламента" и освен това виж къде отиват народните пари, след като вече няма Държавна хазна, а има само крадци на народни пари, които аз не искам за себе си а искам "всичките пари, които заработвам през деня, да ми се плащат на мига" и да ти кажа че когато пиша нещо тук, то не е анализ на статии а съм го чул лично от познати и приятели и някои работи които съм чувал от преди 30 години, сега в момента се навързват и се осъществяват, но те са против българският народ.
0
4
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 55109 | Одобрение: -27256
Усмивката няма акъл да мисли и всичко що хвърчи в небето е на Бойко. Всички по форумите говорите от четене на статии, няма един да говори как стават нещата на практика и от опит. Пешо, като го гледай Бойко и той не е от тези дето си падат по лукса, като Доган например, щото аз съм ходил в сараите в Девин и то преди 20г, човека си пада по тези неща и съм сигурен, че са му правили подаръци много по скъпи от 100грама златно кюлче, на дребно е 5000лв нищо работа. Пешо, случайно да си чувал Крис, че нещо се губи от няколко месеца?
12
1
Mercenary (преди 1 годинa)
Рейтинг: 47466 | Одобрение: 11156
Стуенчо, к'во ще правиш сега без вожда? Пак на село ли?
3
0
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Бе скромен е викаш, а Стоенчо : )))) - то това са дарения, ако мислиш ,че е извадил и 1 лев от джоба. А сега като е без разрешение за строеж ще го събарят ли? Незаконно е.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
2
1
:) (преди 1 годинa)
Рейтинг: 36878 | Одобрение: 8183
Мутренските - Бай тошови Вили, ко да ги коментираме.. Той Боко е ясен. Но за ПраБГ-то искам да му кажа нещо. Гербаджия ... извади тоя уй от устата си или задника, а може и от двете места!!! Така си го поел на герберите, че ни можеш да пръднеш, ни въздух да поемеш. Герберасте.. отивате си! Повече от ясно е. Ще поема пак, ама на друг, няма да е на някой герберски васал. Скоро ще се върнете в канала, при плъховете. Вожда се окри, даде тон, трябва да го последвате! Айде чиба! 
3
1
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 53709 | Одобрение: 6629
Ще се радвам ,а предполагам и повечето хора ,да не гледаме тази тъпа и фълшива мутра повече нито от публикации на снимки нито от телевизора. Единствено може да даде интервю на Даниела Тренчева от затвора като се извини на българския народ за това че загуби 12г.от живота ни и опропасти много човешки съдби.
5
3
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 88934 | Одобрение: 29084
Колега "Пра". Аз не си падам по излишния лукс. Да ми е удобно и практично. Някога гледах  германците как си купуват костюми-пет  -не особено скъпи,удобни и практични. С тези костюми изкарваха по две години-сменяха ги редовно и изглеждаха като нови . Забележи-не купуваха един ,но много скъп. Та ,така и аз-да ми удобно,без излишна маниакалност. Не е добре довчерашните селяни да пръцкат в дворците на вчерашните си господари. Не е добре,пък камо ли и да се строят нови палати за тях. Четете десетте книжки на Виктор Суворов за времето от 1917 до наши дни. За  непосветените-името и фамилията са творчески псевдоним на избягалия от ГРУ,м-р Резун.И ще се убедите ,че няма нищо ново под слънцето-визирам битието на вчерашните лакеи-днешни велможи.
0
8
ПраБългарин (преди 1 годинa)
Рейтинг: 55109 | Одобрение: -27256
Това не е двореца на Путин, нито е вилата на Бойко. Познавам обикновени хора с къде по хубави къщи, а за вътрешното обзавеждане да не говорим, последен хит на модата. Срещу делфинариума каква модерна вила има с много красива ограда от жив плет, а във Звездица един архитект също си е направил уникална вила. Пешо, аз съм сигурен, че у вас е по модерно от тая вила УхиленУхиленУхилен
7
1
Мракобес (преди 1 годинa)
Рейтинг: 48588 | Одобрение: -947
Доста евтино обзавеждане и без вкус. Просто е чисто и ново. Материалите са съвсем стандартни - има ги в повечето 2 и 3 звездни места за настаняване. Ами ... да не би някой да е учуден? По-скоро въпроса е - що мълчахте до сега? Никога не ми е харесвал тоя, знаех ,че ще докара до това положение. Как толкова хора му се поддадоха, нямам обяснение! Това е средно статестически хитрец. Благодарение на това ,че толкова време гравитира около умни хора е поназнайвал нещо и толкоз. На тая база да стъпиш е меко казано тъпо. И дано българина разбере ,че няма как да не си вложил усилия и да станеш нещо и да постигнеш нещо. Българина все търси с минимални усилия , без да влага ум да е голяма работа - еми не става! Сега гербаджийските избиратели са големите шарани.
МУТРИ ВЪН! Девиз на ГЕРБ: Крадене! Крадене! Крадене! Това са троловете в политиката!
8
3
Пешо от Виница (преди 1 годинa)
Рейтинг: 88934 | Одобрение: 29084
Чета , а не виждам клакьорите  във форума да го защитават? Тежко мие.Няма да мога да заспя! Мисирката няма ли я,че да му врътне още едни дитирамби в негова чест? Ех, жалко......, а и нашите Матросовци също ги няма-кофти вечер!
1
2
MrBean (преди 1 годинa)
Рейтинг: 104235 | Одобрение: -590
И това ли е Лукса??? Позор.
9
0
kaka (преди 1 годинa)
Рейтинг: 53709 | Одобрение: 6629
Свинята Спаска с два зам.министъра в ръце.
3
4
Снайпер (преди 1 годинa)
Рейтинг: 13131 | Одобрение: 2441
Янукович номер 2. Очакваме и златен кенеф да намерят.
"Как с една фраза да опишеш цялата руска история? Страната на задушените възможности. Владетелите се променят. Архипелага остава" Солженицин
9
3
Звезди (преди 1 годинa)
Рейтинг: 25785 | Одобрение: 4105
Нема се плашите. Спокойно. Цар далеко, ама Бог високо. За Оня от Банкя има два пътя - байставревия мрачен обител, или.............. куршум в лоба. Никакъв друг. Никакъв! На много хора е напакостил. Усмивка И то не просто хора, а хора с възможности.
Няма такова нещо като малко свобода. Или си напълно свободен, или не си свободен!

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама