Жена от квартал "Изток" в Кюстендил: Едно момченце си направило ваксина тук и слагал една лампа, и светеше

22.10.2021 / 14:40 6

Кадър и видео: Нова Тв, vbox7.com

Жители на популярен квартал в наш град разказаха интересни неща за паранормални явления. 

Мистериозните разкази са толкова смайващи, че стават за още цяла поредица от "Досиетата Х".

Има ли почва зеления сертификат в квартал "Изток" в Кюстендил? Градът е в тъмночервената зона, а кварталът при първата вълна на пандемията беше затворен с КПП-та. Екип на "Нова" е отишъл на място да провери какво става там и директно се сблъсква с пълното недоверие към ваксините,  сертификатите, имунитета и въобще към здравната система.

„Това е целта – да могат да убиват хората. Докъде се разбра, че самолетите пръскат вирус, сега ваксините са от същото отстояние. С ваксините искат да ни убиват. Казват, ако не е ваксината – демек ти си болен. Като ме гледате –здрав съм, а ваксината като ми я бият, най-много, максимално говорим, един месец и ме ликвидира, както съм здрав и прав”, смята жител на квартала.

Доводите му обаче дочу бившия кмет на квартала Арсо Илиев.

Той се приближи и първо показа, че е ваксиниран.

А след това между съкварталците започва спор на тема „за” или „против” ваксините и сертификатите. Подобни спорове в квартала обаче са рядкост. Защото противниците на ваксините са много повече от привържениците им. Поради тази причина масово е и недоволството от въвеждането на зелени сертификати.

„Плаши ме, че ще има глад, ще има мизерия, щом не ни пускат по магазините. Как ще ходиме да пазаруваме. Щом не ни пускат по големите магазини, няма да пазаруваме. Ще си седиме и дома и ще ядеме сух хляб”, смята друга жителка на квартал „Изток”.

Със сертификати почти никой в квартала не мисли да се сдобива. Нито чрез ваксина, нито чрез тест. Евентуалните проверки не стряскат никого.  Според хора в квартала ваксините причинявали аномалии. Разбрали го от разкази на свои познати. 

„Едно момченце си направило ваксина тук и слагал една лампа, и светеше. Да. Честно ти казвам. Там, където му е ваксината – свети. Има някакви далаверки”, разказва друга жена. "Сложи я на другата ръка – не свети. После пак на ваксината – свети, на друго място – не свети“

Именно това провокира водещите на сутрешния блок на Нова ТВ Виктор Николаев и колежката му Мирослава Иванова да направят доста интересни коментари.

„Това не го бяха чувал с лампичка! Много интересно“, заяви Николаев.

Колежката му Мирослава Иванова пък направи много по-култов коментар.

„В тъмното може да излиза с лявото рамо напред“, заяви тя.

В квартала са загубили всякакво доверие и в болниците. Квартал „Изток” веднъж вече беше под пълна карантина. Сега, когато Кюстендил е една от областите в тъмочервената ковид зона, заболеваемостта сред хората там отново е висока.


Коментари
Коментирай чрез Facebook
1
3
Голям праз (преди 9 месеца)
Рейтинг: 20468 | Одобрение: 3318
Петльовци, ЗАЩО ТРИЕТЕ??? ИЛИ И ВИЕ СТЕ ТАКИВА??? ТОВА Е НИВОТО НА ИНТИВАКСЪРИТЕ!!!
1
2
Кака Слонка (преди 9 месеца)
Рейтинг: 21779 | Одобрение: 939
Как тези хора ще пазаруват в евро и ще взимат заплати катов ля Бельжик? КАК? Очезиваждащо е, че липсващите хрпомозоми са повече от 2!!!
ВСЕКИ КОЙТО МИ ДИСЛАЙКНЕ КОМЕНТАР МАЙКА МУ ДА УМРЕ ДО 2 ДНИ И ДА АКО ИМА ДЕТЕ ДА ГО ПОГРЕБЕ ДО 3 ДНИ!!!
2
0
Burton (преди 9 месеца)
Рейтинг: 12209 | Одобрение: 2154
една от целите на този репортаж е да приравни всеки с резерви към тази ваксина към тези мангали
4
12
ПраБългарин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 51135 | Одобрение: -26875
тези са умни колкото повечето форумци УхиленУхиленУхилен
4
2
Радостин (преди 9 месеца)
Рейтинг: 51915 | Одобрение: -255
АУУУ, по-тъп, малоумен и кретенси репортаж няма  дори и от Марс, дето ни пуснаха звука  на    вятъра. Това какви хомосапиенси са ?  Идиотско поведение на телевизиите, да излъчват олигофренопитеци  с членоразделни идиотизми. 
Всеки да си получи заслуженото !

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама