Жилищна сграда МЛАДОСТ на Варненския инвеститор „Явор“ АД взема участие в престижния конкурс „Сграда на годината“ 2021

03.12.2021 / 12:00 0

Започна гласуването за Сграда на публиката в най-популярното и престижно събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата в България - националния конкурс „Сграда на годината“ 2021. Жилищна сграда МЛАДОСТ в едноименния Варненски квартал взема участие в конкурса в две категории – „Жилищни сгради над 10 000 кв.м РЗП“ и „Сгради с елементи на зелена архитектура и иновации“.

Сградата впечатлява с красивата си характерна визия, използваните устойчиви и естествени материали и иновативни техники на строителство, които я характеризират като пример за „зелена архитектура“.

Проектът е на инвеститора в строителството „Явор” АД и собственика на дружеството „Интерком Груп” ООД, които разкрасяват облика на град Варна вече над 15 години. С построени 126 200 кв.м РЗП, 20 сгради и над 1300 апартамента, дружествата създават домове и уникална среда за живот на над хиляда семейства. Това не е първия проект на инвеститора „Явор” АД, който взема участие в конкурса. През 2018 година смесена сграда АХАТ е отличена с номинация в категорията Жилищни сгради до 10 000 кв.м РЗП.

Сграда ИНФИНИТИ ГРИЙН е актуалния проект на инвеститорите, ситуирана в най-елитната част на Морската ни столица – квартал „Чайка“. Уникалната локация, неповторимия стил и класа и красотата и изяществото на сградата я превръщат в мечтан дом, дори за най-взискателните клиенти.

Ако желаете да подкрепите жилищна сграда МЛАДОСТ в конкурса „Сграда на годината“ 2021, може да го направите:

В категория „Жилищни сгради над 10 000 кв.м РЗП“ – ТУК

В категория „Сгради с елементи на зелена архитектура и иновации“ - ТУК

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама