Журналистът Едуард Папазян поряза депутат от ВМРО: Бях 2 години в казарма. Това е най-глупавото нещо на света

17.09.2019 / 10:43 6

Милен Михов от ВМРО и журналистът Едуард Папазян коментираха пред БНТ идеята за връщането на наборната военна служба, т.е, казармата, пише News.bg.


"Държави, далеч по-големи и по-демократични от нас в своето традиционно развитие днес правят тази крачка, ще припомня, че президентът на Франция г-н Саркози в своята предизборна кампания беше поставил въпроса за връщането на наборната армия и той реализира тази идея" каза Милен Михов от ВМРО.

Има редица фактори, като започнем от чисто конституционните текстове, които ясно определят, че защитата на отечеството е въпрос на чест и на дълг на всеки български гражданин и той трябва да бъде способен и подготвен да защитава това и да стигнем и до обществените настроения, националната сигурност и това, че българското общество възприема положително тази идея.

Спортният журналист Едуард Папазян бе категоричен, че "във Франция не се връща наборната военна служба, не се връща никъде". От общо 27 членки на НАТО, 5 имат наборна служба и аз понеже съм бил в казармата 2 години, знам, че това е най - глупавото нещо на света, беше по - остър Папазян.

"Идеята да се върне задължителната казарма я възприемат положително само хората, които смятат, че ще имат някакви ползи от връщането на наборната военна служба.", коментира още журналистът.Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
6
8
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 89824 | Одобрение: 38779
едно време заплахата е била Турция, затова са правили триъгълника на смъртта с казармите там. Ако правят сега казарми ще е да плашим руснаците, не че ще ги уплашим де, ама ги е страх, че може да стане като в Крим. Украинците и казарми имаха там и генерали и руснаците просто си пуснаха зелените човечета и си овладяха полуострова без бой. Тука смешното е че много дами искат казарма, сякаш целта е там да се произвеждат някакви "истински мъже" за техните нужди, а не кадри за водене на война. Каракачанката явно се е прецелил в тоя таргет за изборите.  
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
21
20
петково (преди 2 години)
Рейтинг: 4741 | Одобрение: -839
Абсолютно подкрепям казаното от Папазян. Вярно, че съм служил през соца и беше голямо промиване на мозъците за вечната дружба, за големия брат и други подобни и че със СССР сме в мир и в бой. Да не забравяме и "гонката " от старите войници, които издевателстваха над всеки по-слаб физически и психически. Да не забравяме и голямото крадене, което "практикуваха" старшини и офицери. Основната цел на казармата е да превърне младежите вместо в "истински мъже" в безропотно и безмозъчно пушечно месо. Военно обучение, запознаване и боравене с оръжията, средства за защита трябва да има, но то може да се извършва по безброй други начини извън "казармата".
15
22
Варна (преди 2 години)
Рейтинг: 89824 | Одобрение: 38779
ква е тая казарма 2 години бе а кой ще работи да ги издържа "истинските мъже" дето всъщност лешперят на детски лагер на чист въздух и играят на войници. като излязат какво ще работят тези истински мъже охранители ли зидаро мазачи ли? за 2 години светът се развива колкото за 20 вече никой няма да ви търпи по 2 години да лешперите. трябва да се учи а не да се занимавате с на каракачанов истинският мъж простотиите дето ги дрънка на 2 ракии
Властта е власт над хората, над тялото, но най-главното над разума. Властта над материята, над външната реалност, както вие бихте я нарекли няма значение. - Джордж Оруел
26
15
Пешо от Виница (преди 2 години)
Рейтинг: 76347 | Одобрение: 26182
 аз понеже съм бил в казармата 2 години, знам, че това е най - глупавото нещо на света, беше по - остър Папазян."-Дааааа, по пътя на тази логика  защо ли трябва да защитаваме Родината си? Да мрем бадева...? Така разсъждават такива като Папазян и сие...Ако не дай Боже стане криза, то Папазян е първият в самолета на Гвинея Бисау....далече, далече от войната. Гъза си давам ,пушка не хващам-това е мотото на Такива като Папазян!!!Гняв
23
15
аз (преди 2 години)
Рейтинг: 1342 | Одобрение: 632
Папазяне, голям си урунгел. По - добре призовка за  казарма, отколкото да чакаш доставка от ЕЙВЪН!!! То навсякъде само толерантни педераси дет не могат си завържат обувките ! 
"Аз веч нямам мило, драго, а вий... вий сте идиоти!"

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2021 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама