Зрителите биха шута на Иво Танев от "ВИП Брадър"

02.11.2015 / 22:58 5

Иво Танев е поредният изгонен съквартирант от къщата на "ВИП Брадър". Гологлавият водещ получи най-малко гласове в битката с останалите двама съквартиранти - режисьорът Люси Иларионов и естрадната певица Кичка Бодурова, пише блиц.

Познатият от предаването "Треска за злато" е поредният ВИП съквартирант, който напусна риалитито. Преди него от къщата си тръгнаха моделката Катрин Вачева, чалга сензацията Луна, Моника Валериева, Деян Топалски, Джорджано и любовникът Пламен Богданов.

В момента, в който затваряше вратата зад себе си, Иво Танев изрече нещо, което цялата история на шоуто не помни! Дали изнервен, дали разочарован, а може би и щастлив от напускането си, гологлавият водещ се изпусна и изрече нещо, което камерите уловиха и хиляди по екраните чуха. Той каза "Ма... му"! Тогава веднага думата се прехвърли на Ники Кънчев, който обаче не спести неудобния въпрос на Танев и директно го попита, какво провокира тази реакция!Гологлавият водещ ще остане в паметта на зрителите на "ВИП Брадър" с желанието си за надмощие в кухнята в къщата. От началото на предаването Иво Танев се превърна в кулинарен гуру, угаждайки на стомашните желания на своите съквартиранти. Водещият често влизаше и в остри скандали с останалите звезди, а най-запомнящи остават словесните му престрелки с естрадната икона Кичка Бодурова.


 Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


"Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и мълчаливи могат да бъдат водени като овце на клане."  Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не създава излишно напрежение и да не нарушава основните ценности, върху които се крепи ЕС.

Личните свободи, като зачитане на личния живот, свобода на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са защитени с Хартата на основните права на ЕС.

Неспазването на тези принципи подкопава устоите и разяжда като злокачествен тумор ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е защитена и гарантирана от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за спазване на предписанията и мерките, но чрез осъзнатост, а не чрез настойчиво всяване на паника и страх.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и опасно е използването на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на агенция "Една Жена Каза". Търсете първоизточника извора на информацията в чуждите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в чуждите медии.

Те често търсят сензации и драматизъм, защото, за разлика от повечето медии в България, се намират в реална пазарна конкурентна среда и темата "Ковид 19" им носи предимство над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разума си, а не на емоциите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически интереси или иска да ви информира на базата на научни експертни данни и цифри.

 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
plabov1080 (преди 4 години)
Рейтинг: 48350 | Одобрение: 3560
Колко ли още помия и простотия може да се излее от екрана....
plabov
5
2
camellia (преди 4 години)
Рейтинг: 2849 | Одобрение: 1249
Голям завистник и злоба беше, добре, че ни освободи от присъствието си.
15
2
KrasenM (преди 4 години)
Рейтинг: 994 | Одобрение: 199
Той беше доста изнервен. Добре че излезе да не се изнервя още повече Усмивка Трябва му почивка.
23
2
Добър (преди 4 години)
Рейтинг: 13347 | Одобрение: 9067
Нали сам искаше да излезе този мрънкалник.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама