Звездите за 16 май: Овен - Днес не търсете сметка за нищо, Телец - не си губете времето с...

16.05.2017 / 07:17 3

Овен

Това не е ден за търсене на сметка. Нито от другите, нито дори от себе си. Каквото е станало – е станало. Може да промените себе си от тук нататък, но другите – не. Не го забравяйте. 

Телец

Всякакви странни значи днес само ще ви объркват. Придържайте се към реалността и не си губете времето и нервите в догадки кое какво означава. На-вероятно не означава нищо, но вие може да загубите ценни ресурси, докато го проумеете.

Близнаци

През този ден може да намерите отдавна загубено и забравено нещо. Колкото и да не ви се вярва точно в този момент ще може да му намерите приложение. Много е важно да не преставате да вярвате в щастливата случайност.

Рак

Този ден е добре да поставите картите на масата. Не е честно да изисквате нещо, а да не давате нищо в замяна и дори да не признавате намеренията си. Бъдете честни и открити и ще получите повече, отколкото сте предполагали.

Лъв

През този ден може да научите разочароваща новина за някого. Няма да ви е лесно да се примирете с информацията, но тя е самата истина, така че... Бъдете доволни, че все пак сте разбрали навреме, а не по-късно.

Дева

Днес може да си позволите да обиколите всичките магазини, за които си мислете през последните дни. Времето ще ви е достатъчно. Това, за което трябва да внимавате са средствата. Имайте мярка в това отношение.

Везни

През този ден не се връщайте назад. Няма смисъл от съжаления и търсене на сметка. Станалото-станало. Важното е с какво сте излезли от тази ситуация и дали сте си извлекли правилните изводи.  

Скорпион

Този ден не си позволявайте да повишавате тон, на когото и да било. Може да ви се стори странно, но по този начин някой ще бъде много наранен от ваша страна, тъй като отношението ви към него е от особено значение.

Стрелец

През този ден ще имате сериозен шанс да приключите някаква сделка, като спечелите малко повече, отколкото е предвидено в условията. За да се случи това обаче ще трябва да сте максимално концентрирани и хладнокръвни.

Козирог

Днес не се се страхувайте, че някой ви е обещал нещо и няма да го изпълни и по този начин ще ви подведе. Можете спокойно да се хвърлите напред. Не само, че ще получите помощ, а и всичко ще се нареди прекрасно за вас.

Водолей

През този ден разговорите ви ще бъдат толкова лишени от съзидателен характер, че ще е по-добре да ги избягвате напълно. Ако имате желание за караници – говорете, ако ли пък не, то ще е най-добре да изчакате малко.

Риби

Сега може много да ви се прииска да говорите и споделяте, но момента не е особено подходящ. Внимавайте, защото врагът никога не спи. Ако не можете да устоите на нуждата от споделяне, то поне изберете най-близък приятел за целта.

actualno.comПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg


 


Коментари
Коментирай чрез Facebook
0
0
bgport (преди 5 години)
Рейтинг: 274 | Одобрение: 44
Дано този хороскоп излезе верен.

Последни новини

 
Всички права запазени © 2011 - 2022 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
затвори X
реклама