СЛАВИ ТРИФОНОВ: НЯМАМ ЗЛАТНА НОЗДРА


Дата: 30/04, 11:26

 "Дълго време битуваше това, че съм наркоман, но не. Провериха в пловдивска болница и осъдих вестника, който урони авторитета ми", хвали се Дългият 

Слави Трифонов не носи чорапи и потници, разкри самият той в интервю за БТВ. "Мразя тези две думи и гледам да не ги образувам върху себе си", допълни гологлавият шоумен. Той сподели, че не му е приятно да се разкрива, защото смята интимния си свят за личен.

"Дълго време битуваше това, че съм наркоман, но не. Провериха в пловдивска болница, защото осъдих вестника, и не - нямам златна ноздра. Един наркоман има логични резултати с годините. Ако бях наркоман, щеше да ми е проличало. А аз остарявам с телевизията".

На въпрос как издържа на собственото си темпо Слави отговори: "Големият проблем не е в това, че аз извършвам тази работа всеки ден. Големият проблем е в емоционалния статус. Когато имаш емоционален проблем - гадже, зъб, не ти е гот, тъжен си - нормално. Но вечер трябва да си много в час и да си весел, защото не можеш да кажеш на екипа: пичове, извинявайте, но днес ми е кофти и няма да мога. Не върви. Тази емоционална пренастройка е проблем. Когато го направиш това 1000 пъти, не може да е без цена. Няма копче весел-тъжен. Този скок от едното в другото състояние цената е, че ставаш често дезорганизиран, неадекватен, не достатъчно самоконтролиращ се". Той бе категоричен, че не просто харесва, а обожава хората, с които работи.

lifestyle.bg

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Министерство на финансите се поправи: Добавката към пенсията няма да е 120 лева, а 60 от януари
Дата: 02/12, 09:55

BMW се представи в Маями с клип, заснет на паметника “1300 години България”
Дата: 02/12, 09:50

Макрон за Борис Джонсън: Той е клоун, не става за нищо
Дата: 02/12, 09:50

Посрещнете Нова година с Гъмзата, Борис Солтарийски, балет "Магаданс" и "Тутурутка" в "Терма Еко Вилидж" край Варна!
Дата: 02/12, 09:50

Ердоган уволни финансовия си министър Лютфи Елван
Дата: 02/12, 09:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2021 | Пълна версия