Посрещнете Нова година с Гъмзата, Борис Солтарийски, балет "Магаданс" и "Тутурутка" в "Терма Еко Вилидж" край Варна!


Дата: 03/12, 15:00

Празниците наближават и ако искате да посрещнете Нова година на прекрасно място с богато меню и страхотна програма, комплекс "Терма Вилидж" е Вашето място. Той разполага с уникалните хотел  "ЕКО Терма Вилидж" 5-звезди и хотел "Терма Палас" 5-звезди и се намира в Кранево в близост до Варна!
През тази година там ще гостува Борис Солтарийски заедно с Балет "Магаданс". Той ще "забие" в новогодишната нощ, а всеки, който избере това райско кътче, може да се възползва от три-, четири-, или пет-дневен пакет. Така ще може да се наслади на 30 декември на друг популярен изпълнител от "Ку-ку бенд" - Йордан Йончев-Гъмзата. Двата хотела ще имат отделни програми на 1 януари. В "ЕКО Терма Вилидж" Ви очакват забавни моменти с програмата на "Тутурутка", а в Терма Палас ще пее Теди Генев. Всички подробности за трите пакета можете да откриете ТУК и ТУК!
Ако пък за Нова година плановете Ви са други, можете да се потопите в лукса на уникалния комплекс по време на коледните празници. Подробности за коледния пакет на " ЕКО Терма Вилидж" можете да намерите ТУК, а на „Терма Палас” - ТУК!
Един от най-красивите комплекси в Североизточна България е разположен на българското Черноморие, в подножието на Добруджанското плато, до природния резерват „Балтата“. Това истинско бижу включва два великолепни петзвездни хотела "ЕКО Терма Вилидж" и „Терма Палас”, всеки с басейни с минерална и морска вода, и специална сграда за настаняване „Терма камп & пул”.
Истинската гордост на комплекса е уникалната ледена пързалка, която е с обща площ от 3300 кв.м. Покритието й е с естествен лед 60x26 м, както и трибуна за зрители за 400 места. Ледената пързалка е предназначена както за пързаляне на кънки, така и за обучение и спортни състезания по хокей, фигурно пързаляне, кърлинг. Ледената пързалка работи целогодишно.
Хотелите са оборудвани с ресторанти, предлагащи европейска и традиционна българска кухня, открити плувни басейни, СПА центрове, зали за тренировки, боулинг, зали за фитнес и йога, открит басейн с водни пързалки, барове, пицария, спортни площадки, стадиони, тенис кортове, зони за отдих в парка, база за конна езда, модерни двуетажни вили, разположени на няколко метра от морския бряг, като има и оборудван плаж за лятото.
"ЕКО Терма Вилидж" е създаден по такъв начин, че да задоволява нуждите на всички гости. Той е идеалното място за тези, които ценят и обичат красотата на природата, активния отдих и екологията. Неслучайно девизът му е "Екология, спорт, здраве!"
В момента бижуто в Кранево е подготвило различни есенно-зимни оферти за своите клиенти.
КОНТАКТИ
Адрес: Масив 25, Кранево 9649, България
Тел. рецепция: +359 883 444 933
Тел. резервации: +359 882 97 50 56
e-mail: Reservations@thermavillage.com
http://www.thermavillage.com
"Терма Вилидж" във фейсбук
http://www.thermapalace.com
http://www.blackseaicearena.com 
* реклама

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Голяма измама с коли от България в Гърция
Дата: 28/03, 10:50

Отхвърлена от Ергена: Срам ме беше да го целуна
Дата: 28/03, 10:47

Телеграм се използва от терористи, обяви Русия
Дата: 28/03, 10:46

3,2 по Рихтер в Румъния
Дата: 28/03, 10:43

Община Варна организира кампания за набиране на нови приемни семейства
Дата: 28/03, 10:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия