Михайлов от "Величие" показа хамбара, където "окова" и заключи куп депутати


Дата: 06/07, 19:13

кадър Ивелин Михайлов, фейсбук

"Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие", заяви Ивелин Михайлов от партията и разпространи клип във фейсбук, за да покаже цялата истина около "заложническата драма", за която го обвини съпартиеца му Николай Марков, предаде novini.bg.

"Слънчево, приветливо и с хубава гледка. Това е хамбарът на Ивелин Михайлов, за който Дарин Георгиев и Николай Марков твърдят, че са били насилствено държани вътре", заяви Михайлов.

"Това е ужасното място, където са били затворени депутатите на "Величие". Направо е невъзможно да се излезе оттук. Трябва да се направи усилие да бутнеш ръчката на тази врата-прозорец, която даже няма ключалка.

"Николай Марков каза, че е хамбар, а Дарин Георгиев е обикалял като лъв в клетка", разказа Михайлов, предизвиквайки смеха на хората, намиращи се в съответното помещение.

"Виждате, че и в момента съм затворил с хора - с белезници. Явно Дарин има някакъв проблем от военната служба, ако са го ранили в главата и не знае как се отваря врата. Полковник Марков и Дарин винаги говорят истината, както виждате. Поне са имали хубава гледка. А Виктория Василева не е дошла от страх", каза още Михайлов.

"Като се замисля, полковникът наистина може да си изкълчи крака, ако пристъпи оттук. Той все пак е каратист и го вдига високо", подигра се още той, написа Марица.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кой е Младен, на когото клиентите се усмихват отдалеч?
Дата: 05/10, 12:10

Стартира кандидатстването за финансиране по „Ти и Lidl за нашето утре“
Дата: 05/10, 12:10

Анелия най-сетне проговори за катастрофата
Дата: 05/10, 12:061 Коментар

Задържаха мъж с 5 чувала канабис при полицейска акция в София
Дата: 05/10, 11:55

Автомобил се заби в светофар на ул. "Девня" във Варна
Дата: 05/10, 11:47

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия