Треньорът на "соколите" намекна за нов собственик


Дата: 06/10, 19:55

Стопкадър Диема Спорт

Предстоят добри времена за "соколите", ако се вярва на треньора.

Временният старши треньор на Спартак Варна - Иван Цветанов, беше горд от футболистите си след драматичната победа с 3:2 над Локомотив София, която дойде след пълен обрат от 0:2. Той за пореден път подчерта, че е само временно решение за треньорския пост, но сподели, че е обнадежден за бъдещото на отбора в елита. Цветанов разкри, че нови благодетели на „соколите“ са гарантирали финансова сигурност.

„Наистина през първата част първите 20-25 минути не се нагодихме към бързия преход на нашия противник. Вкараха два гола, имаха още една ситуация, ако бяха вкарали трети, щеше да е много трудно. В съблекалнята има големи характери, добри футболисти и страхотен колектив. С тях няма как да не правим това, което правим .След 25-а минута имаше един отбор на терена и това беше Спартак Варна“, започна пред Диема Спорт Цветанов.

„Много е важно – сърце и така нататък. Тези играчи дадоха всичко от себе си да зарадват тази публика Въпреки негативния резултат и дъжда тези хора подкрепяха клуба неспирно“.

Иван Цветанов обясни, че при „соколите“ са идвали потенциални нови собственици, които са гарантирали, че могат да издържат отбора.

„Вчера имаше посещение от хора, които искат да направят всичко възможно. Гарантираха, че Спартак ще бъде финансово осигурен. Изобщо не ми минава през акъла, че този отбор ще спре участието си. Събрани са добри футболисти от хората, правили селекцията - подчертавам Александър Томаш тук. Ще е жалко това да се разтури с лека ръка“.

„Няма да спра да повтарям, че съм временен треньор. Моето желание е да съм директор на школата и да си работя с школата“, завърши Цветанов, цитиран от gong.bg.   


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Почина по-малкият брат на Мадона
Дата: 06/10, 22:16

Технологични иновации: как "умните" дрехи подобряват безопасността и контрола на работното място
Дата: 06/10, 22:10

Търсят се кръводарители за майка и децата ѝ, пострадали при катастрофа
Дата: 06/10, 22:09

От 11 октомври наблюдаваме комета в небето над България
Дата: 06/10, 21:51

На перфектен английски Бербатов в ефира на Скай спорт попиля Манчестър Юнайтед
Дата: 06/10, 21:39

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия