Обичате ли модата? Запознайте се с Hugo


Дата: 07/05, 15:13

Определено, ако обичате модата, трябва да се запознаете с марката Hugo. От нея ще откриете изключително изобилие от луксозни дрехи, обувки, чанти и други аксесоари. Независимо дали изберете един артикул за акцент или цялостен тоалет от Hugo, ще изглеждате невероятно. Нека ви разкажем малко повече за тази висококачествена марка и какво ви предлага

Искате да сте модерни във вашия любим стил?

С Hugo не е никакъв проблем да бъдете модерни във вашия любим стил. Марката предлага разнообразни артикули за абсолютно всеки такъв. За начало, ако се обличате по-елегантно, спокойно ще можете да заложите на риза и панталон. Разбира се ще откриете сака, цели костюми и елеци. На ваше разположение са и половинки обувки в изчистени цветове, които ще добавят още официалност към цялостната ви визия. В случай пък, че имате много спортен стил, то отново ще имате възможност да изглеждате изключително добре с продукти от марката. Разнообразието от комплекти анцузи е повече от добро. Ще откриете и къси панталони за по-топлите дни на годината. А също така е вариант да ги съчетаете и с интересни кецове.

В случай, че сте почитатели на спортно-елегантното обличане, то за вас отново има доста разнообразни опции от марката. Само една такава е да изберете дънки и изчистена тениска. А също е вариант да добавите памучна риза. Можете и да завършите комбинацията с пухен елек, в случай че сте в търсене на визия за преходните сезони. От гледна точка на обувки, също има доста възможности. За пролетта или есента е чудесна идея да добавите мокасини, а пък за зимата са налични доста възможности за боти с или без връзки. Можете да разгледате цялото разнообразие от дрехи и аксесоари, което Hugo предлага тук: https://answear.bg/m/hugo.

Търсите луксозна визия във вашите любими цветове?

Ако искате вашата цялостна визия да бъде луксозна и същевременно в предпочитаните от вас нюанси, Hugo отново е чудесен избор. За начало от марката ще можете да се насладите на изключително разнообразие от продукти и различни модели за тях в класически цветове. Черното и бежовото са застъпени. Освен тях ще можете да изберете и различни нюанси на кафяво, а също и сиво. Тъмносиньото е още една опция, която е на ваше разположение и е много подходяща както за по-официални, то така и за по-спортни дрехи.

Разбира се е вариант да харесвате и малко по-различните цветове. Това отново не е проблем, защото ще откриете и такива. Можем да кажем, че Hugo не предлага изключително шарени варианти, но определено са налични такива в един по-алтернативен цвят. Например ще е вариант да изберете тениска с лого в наситено червено, а също и елек. Освен това ще откриете както спортен комплект анцуг, така и костюм в бледорозово. Различните нюанси на зеленото също за доста застъпени. Някои опции включват и два цвята. Например тъмнозелен суичър с яркочервено лого. Ще можете да се насладите и на такива с определена шарка в два или три тона на един цвят, като например риза с къс ръкав на листа и плувни шорти със същия десен.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за 20 май понеделник: Да не пие кафе зодия
Дата: 19/05, 18:24

Зрителите на "Аз обичам България" бесни: Алекс и Сашо минават всички граници и не се траят
Дата: 19/05, 18:19

Опит за преврат в най-богатата на ресурси страна в света: Атакуваха президента
Дата: 19/05, 18:14

Уикенд: Опит за убийство Петьо Еврото в Белград
Дата: 19/05, 18:101 Коментар

Извънредно: Изчезна президентът на Иран след инцидент с хеликоптер
Дата: 19/05, 18:04

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия