Дрон показа новия сарай на Доган


Дата: 04/09, 16:46

Кадър Ютуб

Кадри с дрон показаха новото убежище, което се смята, че обитава Ахмед Доган.

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който остана без "сараи", вече живее в палата на Рамадан Аталай в родопския зимен курорт "Пампорово", пише 24rodopi.com.

Доган напусна на задната седалка на лек автомобил на активист в неделя следобед така нар. "летен сарай" в Росенец, който вече не е негова собственост. Той няма право да ползва и "Боянския сарай".

За Доган бил приготвен апартамент в хотел на хасковлии в "Слънчев бряг", но понеже е нискотарифен и с лоша слава, той отклонил поканата и обсъдил с най-верните си варианти за пребиваване в имот на Сали Табаков около Варна или в родопската база на Аталай.

Преди дни той е пристигнал в "палата на Аталай", както смолянчани наричат огромната вила

Резиденцията е обградена от вековни борови гори, изградена е в класически стил, наподобяващ старите български къщи. Всъщност говорим за комплекс от минимум три отделни постройки.

Главната къща е реплика на алпийските хижи в Австрия и Швейцария, с характерната триъгълна форма и внушителните четири етажа. Разпределението вътре е с минимум 8 стаи, без да броим просторната заседателна зала на партера и елегантната приемна.

На първия етаж е разположена гостна с размерите на средно голям ресторант в 5-звезден хотел, а на чардаците са оформени кътове за хапване и пийване на теферич, изцяло в битов стил с тъкани покривки и черги.

Току срещу новите покои на Доган е разположен не по-малко масивен Г-образен втори комплекс на два етажа, с минимум 50 и кусур стаи, обособени в отделни апартаменти. Там, естествено, има частен спа комплекс със сауни, парни бани, средно голям басейн и всички салтанати.

Каменните стълбища на двореца респектират със своята монолитност и водят към гъста и старателно окосена морава, а бегъл поглед отвътре показва обзавеждане, достойно за султан.

Резиденцията разполага още с просторни помещения, отделения за гости, обградени от френски прозорци, кухня и битов сектор с размерите на тристаен апартамент, без да броим баните и тоалетните, издържани в последния писък на интериорния дизайн.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Две години без жертви след поставянето на разделителни колчета на Кресненското дефиле
Дата: 15/09, 22:16

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 22:00

Доц. Лозанов: Единствено нашата безпаметност заплашва българската идентичност
Дата: 15/09, 21:53

Кошмар в Румъния! Потопът взе шест жертви, а един човек изчезна
Дата: 15/09, 21:40

Пращат черната кутия на разбилия се L-39 "Албатрос" в Чехия
Дата: 15/09, 21:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия