Ивелин Михайлов с първи думи за "хамбара със заключени депутати"


Дата: 05/07, 19:26

Кадър БТВ

Не е вярно, че съм заключвал депутати в хамбар. 9 човека бяха тук, единият си замина, а 6 от тях са подали заявление, че напускат парламентарната група. Това заяви създателят на партия "Величие", която по-рано днес разпадна парламентарното си представителство и всичките й депутати станаха независими. 

"Тук няма ключове и всеки може да влезе и излезе, когато си иска", допълни той. 

"Полковник Марков ме потърси март месец заедно с Йордан да направим нещо за страната. Казах, че не искам да съм политик, но ще ги подкрепям и така тръгнаха нещата", разказа Михайлов.  

"Историческият парк няма смисъл, ако няма България. България ако изчезне, няма и Исторически парк. За мен няма път назад, продължаваме с партия "Величие". Това е партията на народа или "селската партия".

Ще се борим места по места гласът на обикновения човек да бъде чут. Имаме депутати, които си остават и могат да дадат позитив на партията. Виктория Василева, Дарин Георгиев и полк. Марков трупат негативен имидж на партията", сподели още той. 

Михайлов сподели, че още първия ден, когато полк. Марков е закъснял за заседание, са му се обадили и са му казали да вземе Виктория Василева. 

"Тя ми каза: "Дай да гласуваме за председател на парламента, предлагат ни министерство да оглавим, ще направим нещо." И аз й казах, че не искам да направим комина на потъващ кораб.

В един разговор между мен, полковника и Дарин, полковникът каза, че ГЕРБ го притискат. Той ми каза "хората на Бойко". Трябва да проверя, да си го помисля и да ви го кажа. Предавам негови думи", каза той. 

"В началото имах доверие на Марков и исках да говорим по въпроса, но той точно след този момент, при него нещо се счупи, той се промени. След това гласуваха за една комисия.

До този момент с него сме водили нормален човешки разговор. Разговорите обаче станаха такива все едно говоря с полицай. Казвам нещо и той ми хвърля присъди. И аз почнах да се чудя с кой говоря - с човек, който е съмишленик или човек, който ми е враг", обясни Михайлов. 

"На мене ми се обаждаха близки хора да ми кажат за някакъв компромат и аз им казах да го пускат и не искам да се занимавам повече. Самите те извъртат и не знаят. Не стигнах в дълбочина да ровя, защото когато ровя изглежда все едно ме интересува и има страх. Да пускат всичко, което имат", призова той. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Повече от 1,5 милиона души в Тексас останаха без ток заради урагана "Берил"
Дата: 08/07, 22:00

Издирват мъжа, пребил 19-годишен младеж на къмпинг "Градина"
Дата: 08/07, 21:45

Брокери: Цената на гаражите достигна рекорд
Дата: 08/07, 21:301 Коментар

Само на 46 години си отиде баскетболистът Иван Друмев
Дата: 08/07, 21:25

Четири часа гасиха сметището в Монтана
Дата: 08/07, 21:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия