Криминален психолог: Реакциите на партиите след изборите са като на злоупотребили с психоактивни вещества


Дата: 15/06, 16:58

Стопкадър Нова нюз

Криминален психолог атакува политиците.

Има хора, които трайно не гласуват и няма да започнат да го правят. Отзивите на партиите след изборите приличат на реакции на хора, злоупотребили с психоактивни вещества. Това каза криминалният психолог Росен Йорданов в студиото на "Офанзива с Любо Огнянов" по Нова нюз.

По думите му за някои партии резултатите са били шок, за други - сметки за проценти и брой депутати. "За БСП пък - поредното стъпало надолу към тъмната стаичка. С малки изключения изглежда политиците проявяват сериозно отношение. Говоренето беше с тяснопартийните ядра и избиратели, защото хората бяха уморени, а и нямаше какво толкова да се обяснява. Хората не припознаха дневния ред, налаган през последните 3 години - субектите опитваха да докажат, че са честни, че са близо до народа и могат да намерят решение", коментира той. 

Според него устойчиво управление е нужно, иначе ще зачестят паник атаките и депресивните състояния. "Борисов изглеждаше угрижен, отрезвен, но и уморен. Изказването му беше правдоподобно. Видеото от гората на Денков и Петков е бодряшки опит да се освежи посърналата общност, стояща зад ПП-ДБ. В тази формация има слабо лидерство, което беше небалансирано представено. Водачите им имаха голям процент негативни реакции. Радев подражава на ранния Бойко Борисов с атлетичните си снимки. Нинова говори с назидателен тон на класна ръководителка, без емоция. "Величие" пък демонстрират фалшиво самочувствие", анализира Йорданов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



С двама победители завърши ветроходна регата "Варна 200"
Дата: 18/06, 17:04

Фалира американски производител на електромобили
Дата: 18/06, 16:57

Не е ясно кога ще приключат ремонтите във филиала на ДГ „Валентина Терешкова“ в Аспарухово
Дата: 18/06, 16:56

Дипломат с тежки критики към ГЕРБ, БСП и „Възраждане“
Дата: 18/06, 16:463 Коментара

Арестуваха пиян зад волана Джъстин Тимбърлейк
Дата: 18/06, 16:43

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия