Тангото на Алекс Раева в "Денсинг старс" я извади от кожата й


Дата: 04/05, 12:50

Кадър БТВ

Тангото, което изигра Алекс Раева в Денсинг старс ще влезе в историята на предаването.

Тя призна, че е било трудно, защото в тангото жената трябва да бъде подчинена, да бъде водена и да се примири, което не е част от характера й.

"Вкарах емоция в тангото, което изтанцувах в "Денсинг старс". Мисля, че покрай дългата си работа в сферата на телевизията и изкуството, имам способността да създам впечатление, че много добре се справям с повечето неща, а всъщност не е така. Това също си е вид талант (смее се). Трудно ми е да си примирявам с мъжа по време на танца. Такъв характер съм, че искам аз да съм водещата."

Това сподели Алекс Раева, говорейки за танцовите си умения. В предаването "Тази събота и неделя" по Би Ти Ви артистката отговори на това дали би танцувала с другия водещ на "Денсинг старс" Краси Радков, предаде "България днес".

"Преди да го видя как танцува "Пасо добле" ме беше страх да танцувам с него. Мислех, че ще премаже краката ми, пръсчетата и кокалчетата ми, но той ме опроверга. Трудно е да погледна сериозно Краси, защото се е родил смешен", разкрива Раева, която заяви, че се намира в найхубавия период в живота си.

"В момента със много щастлива семейно. Намирам се в най-хубавия си период в живота. Детето ми е на 5 години сега и това от една страна го прави и най-забавния. Всеки ден съм благодарна за това и че имам работа. Преди 10 години щях да съм по-благодарната за работата, а сега за това, което е вкъщи." 

 

@dancingstarsbulgaria 😍🎙️ Каква невероятна водеща си имаме 😉 Алекс Раева сложи началото на дуел на водещите с пленително танго и разкри своите неподозирани танцови умения. Във вторник очаквай отговорът на Краси Радков. Ще заслужи ли и той 40 точки? #DancingStars #DancingStarsBG ♬ original sound - Dancing Stars Bulgaria

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Влакова катастрофа в Белград
Дата: 18/05, 08:12

34 бебета са се родили в зоопарка във Варна от началото на годината
Дата: 18/05, 08:00

Пристанище "Варна" е открито преди 118 г. от княз Фердинанд
Дата: 18/05, 07:37

Дъжд на отделни места в събота
Дата: 18/05, 07:25

На днешната дата в историята
Дата: 18/05, 07:15

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия