Дарин Георгиев, "Величие": Отиваме на детектор на лъжата


Дата: 22/07, 17:46

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Според депутата на "Величие" Дарин Георгиев разпадът на партията се е случил още преди депутатите й да влязат в парламента.

Георгиев обяви, че причината за това е Ивелин Михайлов, който е поставил под съмнение избора на Николай Марков за председател на "Величие" и го подложил на редица изпитания.

Тъй като имаше задни мисли за това кой да оглави партията, на различни депутати им бяха задавани въпроси от рода на коя страна ще вземат при даден спор и им беше намеквано, че ще направят много съдбоносни избори. Разговорът, при който бе поставено под въпрос бъдещето председателстване на Николай Марков, се случи в Неофит Рилски, а разговорите с хората бяха на различни места чрез пратеници на Михайлов, каца вм "Лице в лице" Георгиев.

Марков бе подложен на клевети, лъжи и безпочвени упреци, както и всички останали, които решихме да не застанем на страната на този, който ни клевети, добави Георгиев.

Затова точно тези хора, които не напуснахме парламентарната група и до последно се борихме за нея да остане цяла, тези хора отиваме на детектор на лъжата, за да изчистим веднъж завинаги името си и да остане извън съмнение дали ние сме взели пари, дали някой ни е напазарувал и дали сме предали нечия кауза, допълни той.

Нека всичко това стане ясно пред полиграфа. ние нямаме притеснение за тези неща и не считаме, че има защо да носим тази вина, която ни се вменява, каза още по бТВ Дарин Георгиев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Много загинали при пожар в училищно общежитие в Кения
Дата: 06/09, 22:50

Дете с колело е било блъснато тази вечер на кръстовище във Варна
Дата: 06/09, 22:40

УЕФА глоби Рома с 2 милиона евро
Дата: 06/09, 22:21

Цанко Цанков постигна целта си да преплува 100 км във водите на Дунав
Дата: 06/09, 22:04

Къци ошашави феновете си: Като умра искам да видя тези неща
Дата: 06/09, 21:551 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия