Костадинов: Днес беше един добър ден за България


Дата: 03/07, 17:42

Редактор: Юлия Георгиева, кадър бТВ

Днес беше един добър ден за България, защото опитът на Делян Пеевски да имплантира свои хора навсякъде, за да може да я управлява, беше унищожен. 

Това коментира пред бТВ шефът на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

Днес в ДПС имаше бунт и той тепърва се разгаря. Нещата не са свършили, така че не се знае до утре какво ще бъде ситуацията, коментира той гласуването в парламента за кабинет на ГЕРБ, в което 14 от депутатите на ДПС гласуваха "против", а един "въздържал се".

То може да има българско правителство, но просто то вероятно няма да отговаря на очакванията на евроатлантическото НПО, коментира той.

Може да имаме правителство, което обединява всички партии, които не искат да работят с ГЕРБ. Ако президентът даде третия мандат на нас, ние ще поканим останалите на разговор. Ние не говорим с ПП или Величие, а с избирателите. То там в това "Величие" какво се случва, не е ясно, а и няма как да кажем, защото нито аз, нито Вие, г-жо Ризова, сме психиатри. Въпросът е, че избирателите им не са гласували за това техните избраници да правят правителство с ГЕРБ и ДПС. Това е фундаментално ясно, коментира Костадинов. 

Разбира се, че с другите партии имаме разминавания. Като не можем да доближим различията си, ще попитаме избирателите чрез референдуми. Такива решения можем да приложим за всички проблеми, по които нямаме съгласие, коментира той.

Ако ние не покажем мъдрост, отиваме на избори. Аз не се плаша от избори, защото когато има избори, значи има демокрация. Ако няма избори, няма свобода. Така че не се притесняваме, посочи той.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Имат ли пръст Илън Мъск, Маги Халваджиян и Иво Сиромахов в най-новото Криндж шоу на България
Дата: 06/07, 04:40

Слънчево в събота
Дата: 06/07, 04:00

Ренета Инджова празнува рожден ден
Дата: 06/07, 03:00

Най-красивите килими на света в Несебър за лято 2024
Дата: 06/07, 02:50

Посрещни лятото с телевизия от А1 на специална цена от 8,99 лв. на месец
Дата: 06/07, 02:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия