30 години след САЩ 94 Стоичков и Балъков застават заедно зад обща кауза


Дата: 25/06, 09:09

Снимка: Булфото

Футболните звезди Христо Стоичков и Красимир Балъков пристигат във Велико Търново на 1 юли като гости на Открита сцена Евро 2024/ САЩ 94, съобщиха от ПФК Етър Велико Търново, съобщава БТА.

Основната кауза за проявата е събиране на средства за издигане на паметник на легендата Трифон Иванов във Велико Търново.

"Етър също се присъединява и приветства идеята с пълната убеденост, че "железният защитник" напълно заслужава подобно признание в болярския град", написаха от футболния клуб.

Христо Стоичков и Красимир Балъков отправиха специално видео послание, в което определиха инициативата като прекрасна. Двамата анонсираха много изненади в срещата-разговор с феновете и призоваха всички на 1 юли вечерта след 18 часа да се съберат пред паметника на Асеневци в старата столица.

Открита сцена Евро 2024/ САЩ 94 в рамките на цял месец излъчва битките от Европейското първенство в Германия, както и паметните мачове на Пеневата чета от САЩ 94. За срещи с феновете вече бяха поканени редица легенди на българския футбол като Георги Василев, Бончо Генчев, Илиян Киряков, Пламен Николов.

Предстоящата визита на единствените двама българи, избирани в Идеалния отбор на Световно първенство, е на път да стане кулминацията от проявите. Същата вечер предстоят два от осминафиналите на Евро 2024 в Дюселдорф и Франкфурт.

Средствата от мърчандайз продуктите, както и част от печалбата на организаторите, ще отидат за построяване на паметник на легендата Трифон Иванов, добавят от лагера на Етър.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зеленски: Правя план за прекратяване на войната
Дата: 28/06, 18:18

Вигенин: Наслушахме се на лъжи за БСП
Дата: 28/06, 18:011 Коментар

От този ден времето се разваля, предупреди Натали Трифонова
Дата: 28/06, 17:56

Бивш военен министър: Смущаващо е, че кабинетът "Главчев" не публикува позицията за Украйна
Дата: 28/06, 17:412 Коментара

Уикендът ще е идеален за плаж
Дата: 28/06, 17:33

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия