Жилищен комплекс K-SKY с Акт 15


Дата: 24/10, 18:44

Жилищен комплекс К-Скай на строителна фирма „Комфорт“ ООД е вече с АКТ 15. Строителството продължава да се движи в обявените срокове.

Концепцията на комплекса е да се създаде визия за модерно градско жилище в естествена среда със собствен парк. В него съвременния човек ще си осигури комфортен и уютен дом в качествена среда, като същевремно ще запази връзка с града и неговите удобства. В границите на комплекса са предвидени 1000 кв.м парк c мaкcимaлнo мнoгo зeлeнинa, двoр c aлeи, пeйки и пространство за игра за най-малките обитатели.

Районът и обитаваните комплекси в него се характеризират като спокойни и тихи зони с отлична репутация и инфраструктура. Той е предпочитан от млади семейства, които са в търсене на по-добрия начин на живот. На около 500 метра се намира търговски обекти на „Кауфланд” и „Lidl”. В самия жилищен комплекс има още редица магазини за хранителни стоки. В близост са разположени и заведения за хранене, молове, бензиностанции, обслужващи обекти от всякакво естество, аптеки, медицински центрове и клиники.

Комплексът разполага с апартаменти с една, две или три спални. Bъв всяка от cгpaдите ca пpoeĸтиpaни над 70 апартамента с площ от 66 кв.м до 184 кв.м. На последния тринадесети етаж са проектирани два четиристайни и един тристаен апартамент с просторни тераси от 32 кв.м, дневна - 40 кв.м и спални по 17 кв.м. Основната част от тях са с изложение изток, запад и юг, като от по-високите етажи се разкрива гледка към Варненския залив и града.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В петък рожден ден има Ахмед Доган
Дата: 28/03, 23:03

Какво ни трябва за създаването на модерно офисно пространство?
Дата: 28/03, 23:00

Камион заседна под Аспаруховия мост
Дата: 28/03, 22:44

Зеленски прие две френски представителки в Киев
Дата: 28/03, 22:24

5 съвета при избора на годежен пръстен
Дата: 28/03, 22:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия