Здравословно хранене


Дата: 29/06, 18:00

Здравослòвното хрàнене е балансирано консумиране на храна, което осигурява растежа, нормалното развитие и живот на човек, допринасяйки за укрепване на здравето му и предотвратяване на заболявания. То съдържа повече от 40 незаменими хранителни вещества, които включват 8 аминокиселини. Аминокиселините се съдържат в: белтъците, някои мастни киселини, (съдържащи се главно в растителните мазнини), витамините и минералните вещества. Храните доставят също веществата, източници на енергия за организма – белтъчини, въглехидрати и мазнини.

 

ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД е производител на етикети от всякакъв вид и сложност. Ние сме производител гарантиращ на клиентите си продукт с високо качество и визия която да го отличи пред останали.

Имаме удоволствието да Ви представим продуктовата гама на двама наши клиента използващи етикети от Поли Пропилен в сектор хранителна индустрия.

 

ВИКИ НУТС – магазинът за ядки

Онлайн магазин за висококачествени ядки и здравословни продукти - VikiNuts

Качествени ядки, тахан и здравословни хранителни продукти с доставка за цяла България

Фабриката за тахани и течни шоколади Vikinuts е основана през 1999г. Ние избираме най-добрите суровини, които можем да купим, като прилагаме строги мерки на качеството на всички външни доставчици. Ние сме акредитирани по HACCP и отговаряме на всички стандарти за гарантиране на безопасността на храните. 

Потопете се в едно истинско шоколадово гурме преживяване с нашите вкусни 100% веган Лешников течен шоколад, Орехов течен шоколад , Натурален шоколад без захар, Какаов крем с фъстъци или Лешников какаов крем без захар. Отдайте се на сладостта на шоколадово покритите ни ядки и сушени плодове, подходящи за всеки вкус.

 

ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ ОТ ПОЛИ ПРОПИЛЕН

ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД предлага цветни етикети с различни размери и сложност. Ние можем да добавим абсолюгно всички добавки към етикета познати на печатарството, като Печат на лепилен слой  на етикети, Студен печат  на етикети, Топъл печат на етикети, Релеф и микро релеф на етикети,  Всички видове лакови покрития и други. Печатаме без клишета което прави предпечата на етикета с нулева стойност. Имаме над 900 стандартни щанци за етикети и предлагаме изготвяне на индивидуални щанци за всеки възможен размер на етикет. Качеството на етикетите не е само от печатния слой, а и от материалите използвани за производството на етикета. Всички материали за етикети - хартия и оцветители са произведени в Европа и са с най-високо качество. Предлагаме печат на всякакъв вид и сложност етикети. ЯНЕВ ПРИНТ ЕООД предлага етикети от Полипропилен, етикети с печат и етикети за допечатване

Полипропиленовите етикети  / етикети ПП /предлагат отлична устойчивост на влага и химикали, без значение дали етикетите са поставени върху домакински стоки, тоалетни принадлежности, играчки или стоки с общо приложение.

 

DIVINE TRUFFLES

Първокласни Свежи Органични

ЗА РЕСТОРАНТИ, ХОТЕЛИ ИЛИ СОБСТВЕНО УДОВОЛСТВИЕ

Ние сме развиваща се семейна компания за продажба и изкупуване на трюфели и обучени кучета за търсене на трюфели. Ако желаете първокласни трюфели за Вашия ресторант, хотел или за собствено удоволствие, ние можем да Ви ги осигурим целогодишно..

Trufflesbg.com е развиваща се семейна компания за продажба и изкупуване на трюфели и обучени кучета за търсене на трюфели. Ние създадохме фирмата през 2008 година. Първоначално дейността ни бе свързана основно с изследване на горите в България за наличие на трюфели.След като установихме, че българските гори са богати на трюфели, закупихме кучета и намерените трюфели продавахме на българския пазар. Няколко години по-късно развихме дейността си в развъждане на кучета търсачи,обучаването им и продажба.Същевременно установихме добри отношения с международни компании за изкупуване на трюфели и започнахме да работим на външни пазари.

 

ЕТИКЕТИ ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН

Полипропиленовите самозалепващи етикети се произвеждат от бял или прозрачен материал чрез флексо печат, като позволяват допечатване на етикета чрез термотрансферен принтер за етикети. Полипропиленовите етикети са устойчиви на външни атмосферни влияния, UV лъчи и химически разтворители и мазнини. Намират приложение като баркод етикети, етикети съдържащи инструкции, предупредителни и гаранционни етикети и много други етикети.

Етикети без клишета. Предлагаме услуга насочена към етикетирането на стоки. Клишетата при етикетите е най - скъпата подготовка, Ние предлагаме да отпечатаме вашите етикети без клишета. При всяка смяна информация на етикет ,спестявате от предпечат на етикета между 150 и 250 лв. Щанците с които разполагаме за етикети са над 900 вида.

Предлагаме широка гама от етикети подходящи за всякакви повърхности и температурни амплитуди.

Цветните етикети се делят основно на 2 вида, етикети от хартия и етикети от ПП.

Цветните етикети , могат да имат допълнителни елементи и сложност.

Видове услуги:

Всички видове лакови покрития за етикети
Специализирани сме в отпечатването на етикети, както на ролка така и на листи. Разполагаме с нови машини за ролни етикети – офсетов и флексо печат на етикети. С тях покриваме цялата гама от етикети – етикети за козметични продукти, етикети за алкохолни и винени напитки, етикети за хранително-вкусовата промишленост, етикети за битова химия, етикети за фармация и др. Сертифицирани сме по ISO 9001:2015. 

 

МАРКИРАНЕ НА ПРОДУКЦИЯ

ОВЪР ПРИНТЕРИ

Високоефективните принтери за печат на етикети върху фолия са рентабилни при печат на етикети върху фолио чрез термичен пренос. SAVEMA Термо Трансферни Овър Принтери са достатъчно гъвкави за печат на етикети с фиксиран и променлив текст, етикети с данни и етикети с графики. Този принтер е идеален за възпроизвеждане на етикети с баркодове, етикети за реално време, дати на продажба, етикети с партидни номера, цени, изходни кодове и много други етикети с данни.

Двукомпонентните модели на SAVEMA Термо Трансферни Овър Принтери (с прекъсвания и непрекъснатост при печат на етикети – в зависимост от вашата машина) могат лесно да бъдат интегрирани в машини като вертикални и хоризонтални системи за запълване и запечатване на формуляри, първични етикети, термофолиа , фолиа и оборудване за обвиване. Устройствата са подходящи за всички машини с приложение в хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната козметика и автомобилните резервни части и имат способността да кодират всички видове 1D / 2D баркодове и Datamatrix кодове.

С принтерите за печатат етикети върху фолио - вие може да отпечатате вашите етикети с всички променливи на вашия етикет, могат да печатат цялостен етикет и да заменят съществуващите Ви етикети с директно отпечатване на етикет върху опаковачния материал. Подходящи са за всякакъв вид фолио. Печататът на етикетите остава непроменен както при високоскоростни машини за печат на етикети , така и при машини във пуск/старт режим за печат на етикети. Надежноста на принтера за печат на етикети е гарантирана и проверена, работят с японски термо глави KYOCERA и са се доказали на Българския пазар като надеждни и здрави машини. Имаме клиенти с над 6 милиона отпечатъка годишно , при които принтерите за печат на етикети все още не са ревизирани. Няма и задължителен сервиз на определин брой отпечатаци както при други машини за печат на етикети. Работната амплитуда на Термо Трансферните Принтери за печат на етикети на Savema e от 2 до 60 градуса по целзий, подходящи са дори за запрашени производства.

ВИКИ НУТС – магазинът за ядки

ЦВЕТНИ ЕТИКЕТИ ОТ ПОЛИ ПРОПИЛЕН

DIVINE TRUFFLES

ЕТИКЕТИ ОТ ПОЛИПРОПИЛЕН

МАРКИРАНЕ НА ПРОДУКЦИЯ

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Румен Радев и Илияна Йотова ще участват в церемонията по интронизация на новия патриарх
Дата: 29/06, 19:37

Хороскоп за 29 юни събота: Пари на заем да не дава зодия
Дата: 29/06, 19:30

Кметът на "Аспарухово" със становище за безводието
Дата: 29/06, 19:13

ДАНС подгони знаков депутат от ПП-ДБ
Дата: 29/06, 19:06

Пеевски: Новото начало за ДПС е факт. Който не го разбира, остава в миналото
Дата: 29/06, 18:58

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия