Тото и Лъчо от „Скандау“ изумиха Гала с това признание


Дата: 18/04, 13:11

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Тото и Лъчу от „Скандау“ гостуваха на Гала, като разговорът им основно се въртеше около тяхната музикална кариера и големия им концерт на 27 април в „Арена София“, с който ще отбележат 15 години от присъствието си на сцената.

Двамата обаче направиха и признания, които изумиха русата водеща на „На кафе“, особено това, че си нямат хал-хабер от музика.

Аз имам нужда да бъда предизвикан, особено пък да правя нещо, което ми е непознато Това е една от причините да не се задържаме много и да не сме толкова закачени лудо като нашите колеги за музиката, призна Тото.

Защото, ние първо не сме израснали с идеята да бъдем музиканти, с мечтата да бъдем музиканти. Нашата мечта беше да бъдем футболисти, обаче това не стана, и следващото, второто, което обичаме най-много, е музиката, и затова се прихванахме към това, допълни той.

Но това е по-скоро предизвикателство за нас, което ние искахме, ние просто се предизвикахме, за да видим докъде ще стигнем. И стигнахме дотам, докъдето може да се стига от хора, които нямат никаква идея, хал-хабер си нямат от музика. Хал-хабер си нямаме, заяви още по Нова Тв Тото.

Лъчо пък добави: Не знам защо се гледа с лошо око на това, че не сме певци, не сме музиканти, че нямаме талант и защо постигаме нещата, които постигаме. Ами имаме една новина. Ние не сме заели мястото на никой музикант и на никой певец. Ние сме си свършили работата и сме постигнали тия резултати си, и всеки, който иска да ги постигне, може да свърши неговата си работа и да стигне там, където трябва.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution
Дата: 01/05, 07:40

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 01/05, 07:40

Синоптичка: Посрещаме май с градушки и наводнения
Дата: 01/05, 07:37

От 1939 година на днешния ден отбелязваме Деня на труда
Дата: 01/05, 07:36

Днес ще е облачно, но спокойно
Дата: 01/05, 07:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия