Голяма изненада с водещите на Биг Брадър по Нова тв


Дата: 02/09, 11:47

Кадър Нова тв

Нова тв обяви водещите на Биг Брадър и изненада зрителите. 

Башар Рахал и Александра Богданска са водещи на най-дългоочакваното риалити в телевизионния ефир, а зрителите избират един от съквартирантите

Тази есен предстои най-дългоочакваното завръщане в телевизионния ефир. Култовото предаване, поставило основите на риалити форматите в България - Big Brother, започва на 8-и октомври по NOVA. Емблематичното шоу обещава вълнуващ нов сезон с 16 съквартиранти, които ще прекрачат прага на най-обсъжданата къща, а един от тях ще бъде избран от зрителите.

Точно 20 години след старта си у нас, шоуто ще даде възможност на българската публика да определи един от участниците. За първи път, чрез онлайн гласуване в платформата NOVA PLAY, зрителите ще могат да изберат коя от дванадесет ярки личности да бъде пълноправен съквартирант в неповторимия социален експеримент. Това е част от концепцията на новия сезон, в който зрителите ще имат повече сила от всякога.

Освен телевизионната аудитория, старта очакват с нетърпение и двамата нови водещи на Big Brother - Башар Рахал и Александра Богданска. Внасяйки свежа енергия в шоуто, тяхното динамично присъствие ще преведе както състезателите, така и зрителите през вълнуващото пътешествие.

Легендата Big Brother се завръща по-смел и по-интерактивен от всякога. Новият сезон е различен, интригуващ и мащабен. Той ще предложи на зрителите всичко, което очакват, но с нови елементи, нова къща и модерен прочит, както никога досега.

Не пропускайте премиерата на най-чаканото риалити в телевизионния ефир на 8-и октомври по NOVA и разберете първи кои са новите обитатели на Къщата.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 09:10

Интензивен трафик към Румъния
Дата: 15/09, 09:03

Един район без вода днес във Варна
Дата: 15/09, 08:49

Отбелязваме 105 г. от рождението на Николай Хайтов
Дата: 15/09, 08:39

Делфинариумът във Варна с безплатни представления за деца днес
Дата: 15/09, 08:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия