Мирчев: Борисов правителство с Пеевски не иска, но то ще се случи


Дата: 17/06, 17:36

Редактор: Юлия Георгиева, кадър бТВ

Избирателите чрез вота наказаха ПП-ДБ, защото ние допуснахме много грешки. Затова имаме оставка и поехме своята отговорност. Тбява отново да проведем разговор с хората, защото те не ни предадоха. Те не избраха нито една от другите политически алтернативи. Т.е. хората, които бяха разочаровани от нас, не избраха някой друг, а останаха вкъщи и не отидоха да гласуват. 

Това коментира пред бТВ Ивайло Мирчев, ПП-ДБ. 

Това означава едно - ние трябва да застанем смирено пред хората и да ги попитаме как ние можем да продължим оттук-нататък. Не бива също да замитаме грешките, които допуснахме, посочи той.

На първо място трябва да обясним на хората защо направихме правителство, подкрепено от ГЕРБ. Ние след пет избора стигнахме паритет с ГЕРБ, но не обяснихме добре това на хората. В крайна сметка успяха определени медийни глави да обобщят промените в Конституцията до избора на главе прокурор, което е съвсем нищожна част от промените. След промените в основния закон Пеевски усети, че властта му се разклаща и поведението му се промени, коментира той.

 Повярвайте ми, сега Бойко Борисов не го иска това правителство, но то ще се случи. Просто защото Пеевски има много голямо влияние в ГЕРБ. Борисов много добре знае, че управление с Пеевски ще му нанесе огромни щети. Не ДПС, а Пеевски. Сега Пеевски ще си има свое правителство, ще се подмени ВСС, ще се завземат регулаторите. Борисов знае, че Пеевски ще завземе страната, защото Пеевски е алчен, коментира той. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Български "вундеркинд" от Столипиново завърши два класа без да стъпи в клас
Дата: 26/06, 15:46

Внучката на Глория пощури Инстаграм с танц с баба си и майка си
Дата: 26/06, 15:42

40 литра на квадрат "обложни" валежи всеки момент ще се стоварят в част от България
Дата: 26/06, 15:37

Ивелин Михайлов се извини на депутатите от "Величие"
Дата: 26/06, 15:321 Коментар

Обрат с Дебора, излезе бясна от залата
Дата: 26/06, 15:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия