Вигенин: Ваня Григорова се оказа падаща звезда


Дата: 28/04, 09:18

снимка: Булфото

Ваня Григорова унищожи енергията за алтернатива в София и сега е тръгнала да прави алтернатива за България – това е несериозно

„Амбицията ни е да покажем, че различна политика е възможна и че може да има членове на Европейския парламент от България, които отстояват достойнството на страната, като не се притесняват да говорят неща, които може да не се харесат на основната линия в Брюксел. За нас са важни мирът, достойнството на хората, защитата на правата на работниците, защитата на труда, защитата на малките и средните предприятия и на тези, които ежедневно се трудят за своята прехрана и да създават работни места.“ Това заяви заместник-председателят на БСП и избран за водач на листата за европейските избори Кристиан Вигенин в предаването „Офанзива“ на NOVA News.  

По неговите думи всичко това трябва да бъде базирано на ясни принципи, където е и големият въпрос.

„Десетки хиляди социалисти и симпатизанти преди 5 години обикаляха страната, дежуриха до късно в секционните избирателни комисии да защитят резултата, с който Елена Йончева става член на Европейския парламент. И сега, 5 години по-късно, тя кацна на коляното на Пеевски. Това за нас е необяснимо“, посочи Вигенин.

Според него едва ли има някой, който преди 5 години да е гласувал за Йончева и сега да не съжалява за това. „Всеки прави своя избор в живота и в политиката. Елена Йончева направи грешен избор - независимо дали го направя тя самата, или в резултат на зависимости. Да смяташ, че ще работиш за независими медии, че ще се бориш с корупцията и организираната престъпност, под крилото на Пеевски – малко е странно“, коментира социалистът.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Хороскоп за събота
Дата: 11/05, 07:02

Грандиозна премиера ще направи големият ГЕОРГИ ХРИСТОВ на новия си албум ”ПЕЙ СЪРЦЕ” във Варна
Дата: 11/05, 06:20

Почти без валежи в събота
Дата: 11/05, 04:00

На 11 май рожден ден има Криско
Дата: 11/05, 03:00

Гол в 99-ата минута може да лиши Жирона от среброто
Дата: 11/05, 02:01

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия