Хороскоп за понеделник 2 септември: Да не тръгва на път зодия


Дата: 01/09, 21:00

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

Крайно неблагоприятен във всяко отношение ден, в който няма да има поводи за веселие. Трудът и грижите ще преобладават. Съдбата Ви изпраща изпитания, проверявайки за надежност Вашите жизнени принципи и възгледи. Очакват Ви примамливи предложения, но е по-добре да не взимате решения, преди да обмислите всичко добре. Придържайте се към подвижния начин на живот. Отдаването на собствения егоизъм и нежеланието да се съпротивлявате на съблазните, възникващи на всяка крачка, може да влошат отношенията Ви с възлюбените и да Ви доведат до депресия.

Телец

Събитията през днешния ден ще се подреждат не особено удачно, но и сериозни проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови дейности. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се ситуация това е най-правилната тактика. Старайте се да избягвате спорове с шефовете: резките думи, казани в изблик на гняв, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са подаръци и успешни покупки, а не са изключени и приятни сюрпризи, подготвени от близките. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътуване това не е най-подходящия ден, защото много време ще бъде похабено.
 

Близнаци

Между частния живот и външните дейности ще можете да установите приемливо равновесие. Ще се появи шанс да оправите или да смекчите неочакваните противоречия, възникнали в семейството. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разума и практическите съображения, а чак след това - безкрайните емоции. Не пренебрегвайте мнението на родителите, а също и съветите на по-старшите по възраст в звениото, в което работите.
 

Рак

Днес здравият разум Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните проекти и ще хабите много усилия в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори умело ще си играят с Вашите чувства принуждавайки Ви да правите още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в изключително безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви критикуват, защото в техните забележки все пак може да намерите здраво зърно. Много трудно ще различавате лъжата от истината, тъй като интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
 

Лъв

Дне трябва да сте много внимателни и предвидливи, за да отгатнете всички желания, капризи и настроения на Вашия любим човек, а и да постъпите в пълно съответствие с тях. Ако не успеете да го направите, проблемът може да се окаже много по-голям и значим, отколкото сте допускали...
 

Дева

Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да разбере, защо у околните се оформя точно такова отношение към него. А Вие, като човек страничен и заинтересуван, ще трябва да успеете да му обясните всичко, и то максимално достъпно, коректно и не много обидно.
 

Везни

През този ден за Вас ще съществуват само две мнения –Вашето и неправилното. И , разбира се, ще убеждавате своя любим човек да сподели Вашето, защото е правилно. Само че виждането Ви за света може съвсем сериозно да се различава от неговото и това да е повод всичките Ви опити да завършат с неуспех.
 

Скорпион

Пътят към сърцето на любимия човек минава през стомаха, независимо от това, дали е мъж или жена. Вкусната храна от любимите ръце е много по-вкусна от само вкусната храна... Освен това тя служи като изключително доказателство за Вашата любов. Затова днес подгответе за Вашата половинка нещо ядивно. Може даже да е и омлет, но да е приготвен от все сърце.
 

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.
 

Козирог

Днес е забележителен ден да сложите край на изчерпващите Ви отношения и ще започнете най на края да развивате нови, интересни и перспективни, Ако за Вас това сега не е актуално, можем само да Ви поздравим ,и да Ви пожелаем, да не стои вече този проблем пред Вас.
 

Водолей

Денят ще Ви предостави практически неограничени възможности в сферата на удоволствията, радостите и развлеченията. Да се поглезите - това е задачата за днес,за решаването на която трябва да се отнесете с цялата си сериозност. Позитивните емоции няма да Ви бъдат излишни. Ако сте Водолеи-родители, ще имате особено много грижи с децата. Проблемите им ще станат Ваши и ще се наложи незабавно да предприемете сериозни мерки. Не са изключени и проблеми с други представители на по-младото поколение.
 

Риби

Днес трябва да се вслушвате внимателно във всичко, което Ви казва Вашият любим човек, дори той да говори прекалено бързо или прекалено много. Сред целия поток от мисли е твърде вероятно да се срещне една ценна, която да промени вашия живот и отношения.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Янаки Милев запази шансовете на България за Купа "Дейвис"
Дата: 15/09, 05:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 04:50

Дъжд на много места в неделя
Дата: 15/09, 04:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 03:50

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 15/09, 03:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия