Д-р Ненков разкри правилната посока за развитието на България


Дата: 20/04, 13:46

Кадър Нова Тв

Елитен лекар каза нещо важно, което родните политици трябва да чуят.

Хубав, лош, хомосексуален –  Западът е развитото човешко общество. Така д-р Мирослав Ненков представи в ефира на Дарик радио своето виждане за правилната посока за развитието на България.

„В това човешко общество във всеки дом има тоалетна вътре. В другото човешко общество, което ние толкова много искаме да сме – да дойде Путин да ни оправи, както казват разни хора, там от цялото население, над половината не ползват вътрешна тоалетна. Кое е цивилизация и към кое се стремим ние?“, запита той.

На въпрос има ли пилот в нашия самолет, д-р Ненков заяви, че положителното пи нас е, че нашият самолет е завързан за теглича на опашката на европейския. Според него няколко поколения са захранени с мисълта, че е добре да откраднеш от държавното, че не е нередно да вземеш подкуп, че да предадеш близкия си е нормално, пише novini.bg.

„Ние сме общество тийнейджъри. Много ни е трудно да си представим, че нашите действия сега, ще имат отражение в бъдеще. Ние гледаме сега в момента кредита да си купим последния модел мега хипер телефон, да ни видят всички колко сме готини. Карането по този идиотски начин не е защото бързат тези хора, те бързат да покажат, че са повече от другите. Това е незрялост. Нашата болест е незрялост. Има лек за тази болест – времето“, каза д-р Ненков.

Той коментира и политическата ситуация у нас със служебния кабинет на Димитър Главчев, бивш депутат от ГЕРБ. Той определи като „тъпотия“ наратива, че това правителство е равно отдалечено от всички партии.

„Борисов има талант комуникационен, безспорно. Но това е „абсолютно съвпадение“, ако едно нещо е бяло като патка, кряка като патка, то е абсолютно съвпадение, че е патка“, каза д-р Ненков, визирайки думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че е „абсолютно съвпадение“, че Главчев е предложил именно зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов, след като той е изразил неодобрение към настоящия дипломат №1.

Д-р Ненков засегна и здравеопазването. На въпрос за смъртта на 2 бебета от Кюстендил, вследствие на заразяване с коклюш, той заяви: „Това е нещастие, защото те все още не са могли да бъдат ваксинирани, т.е. тях ги е настигнала болестта преди да може да има цивилизационна интервенция върху тяхното здраве. Проблемът е там, че се разболяват дечица, които са по-големи, не са ги ваксинирали майка им и баща им. И ако се случи нещо такова с едно детенце кой носи отговорността, е въпросът. Лекарите! Това е поредно живо доказателство, че ваксините са изключително полезни и това е едно от великите човешки открития. Това е все едно да кажем, че колелото е страшно гнусно и не бива да караме колело, защото в България 600 души загиват при катастрофи на автомобили с колела. Толкова е голяма тъпотията на тия хора, които не си ваксинират децата“.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Безработицата в ЕС за март леко е спаднала до 6 на сто
Дата: 03/05, 12:43

ЦИК определи "Сиела Норма" за изпълнител на вота
Дата: 03/05, 12:30

Шест нови случая на Ковид през последното денонощие
Дата: 03/05, 12:06

"Мач Телеграф": Стоичков Президент на ЦСКА
Дата: 03/05, 11:59

Задържаха над 40 000 кутии контрабандни цигари на ГКПП "Лесово"
Дата: 03/05, 11:44

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия