Отново нахлуха с взлом в дома на д-р Иван Димитров


Дата: 30/11, 16:03

Кадър БТВ

Ново нахлуване с взлом в дома на д-р Иван Димитров.

Ситуацията с крадеца Жоро Плъха и д-р Иван Димитров се повтори в Пловдив. При това отново в дома на доктора, научи "Марица".

Миналата нощ в имота на "Медина" зад сградата на Областната управа отново е влязъл апаш. Това е станало около 22.30 ч. в понеделник. Този път обаче докторът не е прибягнал до саморазправа, а сигнализирал охранителната фирма ДАИКС, която пази къщата. 

Пристигналият за минути патрул успял да сгащи на място апаша, който бил напълни цяла торба с крадени вещи. Малко по-късно 37-годишният бандитбил предаден на служителите на Второ районно.  

Случката е дежавю на екшъна от нощта срещу 2 март 2018 г., но без фатален край. Преди 3 години апашът Жоро Джевизов влязъл да краде в работилницата в двора на кооперацията на ул. “Лука Касъров”. Д-р Иван Димитров забелязал, че в помещението свети, и решил да изгаси лампата на сутринта. След минути обаче видял, че вече е тъмно.

Тогава взел незаконния си пистолет, слязъл в работилницата и забелязал, че някой се движи. Извикал: “Стой, полиция!”, тогава крадецът хвърлил по него нож и го ранил в крака.

Лекарят произвел предупредителен изстрел, Джевизов започнал да го псува и хвърлил по него и рекламна табела. Докторът стрелял още два пъти, после двамата хукнали в различни посоки. Плъха успял да стигне до областната управа и издъхнал на капака на паркирана там кола.

Впоследствие д-р Димитров беше два пъти оправдан по обвинението за убийство на крадеца, след като Апелативният съд върна делото за преразглеждане.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Жозеп Борел: Близкият изток е на ръба на пропастта
Дата: 17/04, 02:00

Посланикът на Израел: Иран не блъфира
Дата: 17/04, 01:30

Наставникът на Барселона: Съдията беше катастрофа
Дата: 17/04, 01:10

Можем ли да избелим зъбите си в домашни условия?
Дата: 17/04, 01:10

17 април 1790 г. - Умира Бенджамин Франклин
Дата: 17/04, 00:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия