Хороскоп за 18 юни: Тотото да пусне зодия


Дата: 17/06, 19:30

Булфото

Зодия Близнаци има късмет. Да пусне тото.

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Каквато и тежест да лежи на раменете Ви в последно време, днес ще го усетите как олеква. Около Вас витае жизнерадостна енергия, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага след като си дадете сметка, че в дадения момент може да поемате върху себе си само толкова, колкото сами поискате, всякакви лични тревоги и безпокойства ще Ви напуснат. Може да направите опит за избор в полза на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в собствените си сили и не се страхувайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Може да не започнете с нужния ентусиазъм сутринта, но с напредването на деня, настроението ви ще се повиши. Днес дори може да имате неочакван късмет, което силно ще ви изненада.
 

Близнаци

Събитията през деня ще се подреждат добре, само при пътуванията и при далечните пътешествия са възможни малки недоразумения. Добре е да знаете, че ако сте на път с някой от членовете на семейството , ще сте неуязвими за каквито и да било неблагоприятни тенденции. Ще Ви е нужно и Вашето природно обаяние - с негова помощ ще излезете достойно от сложна ситуация. От гледна точка на финансите денят също е много успешен. Не само ще получите пари, но и с голяма доза разумност ще се разпоредите с тях.

Пуснете тото.
 

Рак

Много е важно днес да запазите спокойствие. Без него този доста неуспешен ден ще стане и изключително сложен. Не взимайте критиката близо до сърцето си и не обръщайте внимание на обидните шеги. Пропускайте покрай ушите си съветите, които не Ви харесват и помнете, че най-хубавото, което може да направите за себе си е, да си осигурите поне някакъв душевен комфорт. Избягвайте новите запознанства през този ден, и не започвайте каквито и да било сериозни отношения, а се ограничете с контакти с хора, които познавате отдаван, и то много добре. Разсъдливот и хладнокръвие днес ще са Ви крайно полезни. Ако успеете да се справите със своите пориви, още през втората половина на деня ще забележите, че нещата вървят към подобрение.
 

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.
 

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.
 

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.
 

Скорпион

Днес ще се вълнувате сериозно за своя любим човек, защото неговото поведение ще бъде наистина непредсказуемо за Вас. Впрочем, не е необходимо да се боите за неговото здраве и живот: той е възрастен и здравомислещ човек и просто няма да позволи да му се случи нещо, което би му навредило.
 

Стрелец

Свийте кръга на общуване до тесен семеен и никого не пускайте в него. Днес няма да се чувствате много добре в многолюден кръг на общуване, а да понесете и самата мисъл за това, че не сте лидер, за Вас е невъзможно. По-добре прекарайте деня като затворник – в изолация. Едновременно с това ще успеете и на семйството си да отделите малко време , а не е излишно.
 

Козирог

Каквото и да правите днес, любовта на Вашата половинка ще Ви пази, ще бъде основният Ви талисман и ще Ви защитава от всевъзможни беди и напасти.Затова всичко, с което се заемете, дори и да е много рисково, ще бъде успешно.Всъщност не си заслужава да изпитвате талисмана за надеждност, изразходвайки цялата му енергия наведнъж. Може и след това да Ви потрябва.
 

Водолей

За грешките, допуснати през този ден, ще се налага скъпо да заплатите. С интерес Ви наблюдават влиятелни хора, подкрепата на които вероятно би помогнала да се издигнете в службата. Така че не е зле да положите усилия, за да се покажете откъм най-добрата си страна, а и да им направите добро впечатление. Възможно е да имате проблени в личните отношения: уморени сте и емоционално, и физически, а близките Ви не разбират това, и очакват от Вас оптимизъм и жизнерадостност.
 

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша...

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Главчев за ремонта на пътя Ботевград - Мездра: Да стиснем зъби и да потърпим
Дата: 26/06, 16:25

4 области в България са предупредени за много опасни бури и възможни щети
Дата: 26/06, 16:19

Преди минути още един млад мъж се хвърли и загина от моста в Бургас
Дата: 26/06, 16:151 Коментар

Жена намушка мъж в София, той се опита да го прикрие
Дата: 26/06, 16:11

След няколко дни 200 хиляди пенсионери вече няма да са бедни
Дата: 26/06, 16:051 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия