На снимка от 1999 година момче до Пъф Деди прилича поразително на изчезналия Съвестин


Дата: 09/10, 22:14

Кадър CNN

Читател написа интересно писмо до медиите.

Според него има поразителна прилика на едно от момчетата от партитата на Пъф Деди и Съвестин, който изчезна през 1997 година.

Ето какво пише читателят:

"Случайно видях в Inside Edition (американски новинарски канал в youtube), новина за арестувания по обвинения в трафик на хора и куп други престъпления, рапър  Пъф Диди (Шон Комбс). Още от тумбнейла (снимката, презентираща видеото), ми направи впечатление удивителната прилика със Съвестин - на дете, което е присъствало на т.нар. "бели партита" на Пъф Диди. Потърсих сайта на бащата Тодор Деянов, но той явно вече не съществува, нито телефонът му е действащ, който намерих от друг сайт, пощата също не валидна вече.
Има ли как да се свържете с бащата и да му покажете това видео, за да изкаже мнение - има ли възможност това дете да е Съвестин?
Сигурно много други българи, ако го видят ще кажат веднага същото: удивителна прилика!

Забелязах, че и двете деца имат бенка в центъра на дясната буза.

Потърсих инфо и разбрах, че Съвестин е изчезнал 1997, а това парти е от 1999г. Може да греша, но все пак реших, че трябва да ви покажа снимката и видеото:"

 

Продължават скандалните разкрития около престъпленията и разюзданите партита на рапъра Пъф Деди, известен и като Пи Диди, припомня Блиц.

 

На 6 май 1997 г. 7-годишният Съвестин Деянов излиза на площадката пред блока, както всеки ден, заедно с приятелчета. Вечерта не се прибира. Никой не знае къде е детето, появява се надежда, че е тръгнало само на разходка из София. Получава се информация, че момченцето е видяно на „Лъвов мост“ и предположение, че се е подхлъзнало и удавило в реката. Претърсването на канала не дава резултат.

Обезумелият от притеснение баща Тодор Деянов носи молба за издирване в Девето РПУ още вечерта, когато синът му не се прибира. Според него полицаите отказват да я приемат, защото не са минали 24 часа. До обяд на следващия ден търсенето на Съвестин още не е започнало. Не е образувано и дознание.

През годините се появяват какви ли не сведения и следи, които уж насочват към намирането на детето. Резултат обаче няма.

Тодор Деянов посвети целия си живот да търси сина си, но така и не се стигна до категорични следи и информация за момчето.

Отговорност за отвличането на детето посред бял ден бе търсена от няколко премиери, главни прокурори и президенти. От безсилие баща му реши да се запали пред сградата на Европейската комисия в Брюксел. Попречи му тогавашният еврокомисар Франко Фратини, който слезе при него, а после го прие в кабинета си и го изслуша.

През 2007 г. Деянов запали образите на президента тогава Георги Първанов, на министър-председателя Сергей Станишев и министрите Ивайло Калфин, Румен Петков и Пламен Орешарски, както и този на председателя на Народното събрание Георги Пирински.

Бащата осъди и прокуратурата в Страсбург, заради бездействието й, но следа от сина му няма и до ден днешен.

Читателят твърди, че сайтът на бащата вече не е активен и не може да бъде намерена връзка с него. А той би могъл да каже дали намира прилика между момчето от снимката от Щатите и сина си.

Скандалното парти

Пред Inside Edition вече порасналото момче – 31-годишният Джъстин Ливтоски, разказва спомените си от въпросното парти с Пъф Деди.

Показани са и родителите му – майката Мая и бащата Дейвид Алън, който бил фотограф на рапъра.

Партито се е състояло в Хемптънс. „Той сложи ръката си около мен по неприятен начин, близо до места, където не би трябвало да го прави като възрастен човек“, разказва Джъстин.

„Помня марихуана и жени без горнища. Това са двете основни неща, които помня“, добавя той.

По думите на майката, първоначално партито било подходящо за деца, но после нещата се обърнали. „Хората се друсаха, момичета без горнища плуваха, млади момичета не бяха облечени. Ние се преместихме в друга част на къщата, за да не гледа той (Джъстин) какво става“, обясни тя.

„Мисля, че той е чудовище“, добавя тя по адрес на Пъф Деди.

Сравнения и детайли

„Сигурно много други българи, ако го видят ще кажат веднага същото: удивителна прилика!“, пише читателят ни в сигнала си.

Действително има прилика между 6-годишния Джъстин и 7-годишния Съвестин от снимките. Трябва да се направи, обаче, важно уточнение. Съвестин изчезва през 1997 г., когато е на 7. Партито се е състояло през 1999 г., когато Джъстин е на 6. Т.е. през 1999 г. Съвестин би трябвало да е на 9. Разликата между 6 и 9-годишно дете не е никак малка.

Освен това в материала в YouTube са представени двамата родители на Джъстин. Не може да се отрече, че момчето прилича по-скоро на майка си.

Порасналият Джъстин пък се различава доста от фоторобота, изготвен от американска лаборатория, който показва как би трябвало да изглежда порасналия Съвестин.

„Онова, което все пак беше доказано, и то защото ми изнесоха документи отвътре, знаят се имената на двамата сержанти от полицията в Ловеч. Те организират цялото отвличане. 1999 г. бягат в Канада“, заявява бащата Тодор Деянов в интервю пред Евроком през 2014 г.

Тогава той изразява опасение, че спомените на детето може да са умишлено заличени и той като пораснал мъж да не си спомня нищо за семейството си преди изчезването си. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Зрителите се възмутиха: Биг Брадър започна с половин час закъснение и беше по-кратко от обявеното
Дата: 10/10, 00:00

Ураганът "Милтън" може да струва 100 милиарда долара
Дата: 09/10, 23:35

Изгориха багажа на всички съквартиранти, без този на Петър
Дата: 09/10, 23:21

До 29 градуса в четвъртък
Дата: 09/10, 23:13

Проблемите на "Приморски" нямат цвят. Ще водя диалог с всеки, от когото зависят решенията на проблемите в района
Дата: 09/10, 23:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия