Треньорът на Фратрия: Започваме да налагаме млади играчи


Дата: 22/07, 11:58

Снимка ФБ

Треньорът на Фратрия изрази задоволство от спечелената първа точка от отбора в професионалния футбол. В историческия си първи мач във втория ешелон фратрийци завършиха 1:1 с един от претендентите за елитна промоция Добруджа в Албена.

„С оглед на развоя на срещата съм доволен от резултата. Започнахме припряно в първите 15 минути, но после имахме ситуации за гол, както и те имаха. Последните 15 минути бе трудно, но издържахме, а като цяло срещата премина при поделено надмощие на двата тима“, заяви Емануел Луканов.

„Единственото, от което съм недоволен, е начинът, по който допуснахме изравнителния гол. Те можеха да ни вкарат при някое от другите положения, които имаха, но не и при това за 1:1. Сами сме си виновни обаче, че получихме това попадение. Първо имаше корнер за нас, после те направиха контра, но в наказателното ни поле бяха седмина от нашите срещу четирима съперници. Не можахме да изчистим топката и бяхме наказани, добави той.

Явно ни чака много работа занапред и ще изчистваме слабостите в движение, ако искаме да печелим и да се утвърдим във Втора лига. Другата ни цел е да развиваме качествата на на талантливите ни играчи, родени през 2006 и 2007 година. Имаме достатъчно такива и те ще получават шанс през сезона, добави Луканов.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



На живо: Заря над Пловдив за Деня на Съединението и слово на президента Румен Радев
Дата: 06/09, 20:38

На 43 години заприлича на баба
Дата: 06/09, 20:33

Ники Кънчев: Шокираща новина долетя днес
Дата: 06/09, 20:27

Уикенд: Мавродиев се връща от Дубай с "бомба" за Вълка и Доган
Дата: 06/09, 20:22

Синоптикът Василковски: В неделя глътка въздух и идва студен въздух в този ден
Дата: 06/09, 20:18

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия