"Джелато Пойнт" пред Летния театър във Варна ще ви пренесе с уникалния си вкус в Италия


Дата: 03/08, 05:00

Ако сте истински любители на сладолед, значи няма как да не знаете какво е джелато. Ако се питате, има ли разлика между двете - отговорът е "Да"! Тя се състои в рецептата и технологията на производство. Класата на джелатото е много по-висока, тъй като говорим за много по-качествени съставки, както и много по-оптимални методи на приготвяне, вкус, текстура и стил на сервиране.

На едно място във Варна можете да се насладите изцяло на този продукт и сами да усетите огромната разлика. Става дума за "Джелато пойнт" пред Летния театър. Там ще можете да поглезите вкусовите си рецептори с продукт, който е разработен от бранд, намиращ се в Топ 3 по качество в родината на джелатото - Италия.

Собствениците не правят компромиси с предлаганото и са заложили на 100 процента от рецептите и съставките на марката от Ботуша. Майсторите на джелатото са с проведено обучение от италиански Master Gelato на компанията в Италия.

Тук ще откриете черен безлактозен шоколад, сорбета със 100% плод - малина, ягода, пъпеш, манго и други. Сред студените деликатеси, които може да опитате, има и джелато за диабетици и хора с лактозна непоносимост - без захар и без лактоза. За сега в менюто са видовете лешник, ванилия, шоколад.

Очакват ви вкусове, типични за Италия - Страчатела, Пистачио, Панетоне, Амарена и много други. 

Малчуганите ще бъдат зарадвани и с играчка изненада тролче при покупка на хитовото джелато Trolls с вкус на малина. По-упоритите могат да съберат и цялата колекция от 6 тролчета опитвайки и други детски вкусове - киндер, дъвка, орео.

Разбира се, ако бързате или нямате възможност да седнете в спокойната обстановка на заведението в Морската градина, можете да си вземете и джелато за вкъщи в термокутии от 500 г.

От Италия идват и почти всички продукти за приготовлението на леденото  изкушение. Плодовете обаче са изцяло български, като отново се залага на топ качество.

Варненският бранд припомня, че джелато и сладолед са две различни неща. Затова и слоганът, който ще видите в заведението, е "Ние не продаваме сладолед, ние продаваме джелато".

Можете да разгледате повече снимки на джелато продуктите в страницата на бранда в Инстаграм.

 

Телефонът, на който можете да направите поръчката си, е 052 600 606.

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



PINOMM – Софтуер за фактуриране
Дата: 09/09, 02:10

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 09/09, 02:00

Отлични резултати с над 1000 чернодробни трансплантации в Acibadem, Турция
Дата: 09/09, 02:00

Задържаха мъж за убийството на млада жена в Шумен
Дата: 09/09, 02:00

Протести срещу скъпия живот и гръцкия премиер
Дата: 09/09, 01:30

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия