От Techko.bg ни разказват повече за избора на бебешки колички


Дата: 31/07, 15:07

Безопасността на децата е едно от най-съществените неща, за което сме отговорни ние, като родители. Когато са още малки, имаме нужда от доста разнообразни детски продукти, с които да ги предпазим от една или друга опасност.

Например, когато избираме бебешки колички, трябва да сме сигурни в тяхното качество и в устойчивата им изработка. Защото първокласните материали, които да са безопасни и издръжливи, означават, че не рискуваме количката да се счупи, докато разхождаме детето си навън.

От друга страна, на пазара все по-често се появяват и бебешки колички 3 в 1. Техните предимства са, както е видно от името, че съчетават три продукта – количка, кош за новородено и столче за кола. Ето тук искаме да наблегнем на нещо особено важно. Всяко бебе трябва да се вози в автомобил само при наличие на столче със сигурна петточкова система за обезопасяване. Столчето трябва да може да се закрепи стабилно и да не представлява опасност от падане или удар на детето.

Затова от екипа на магазин за детски стоки Techko полагат големи грижи при избора на продуктите, които предлагат. Техните бебешки колички идват от доверени партньори, известни с грижата си за сигурността, безопасността и качеството.

Бебешки колички спрямо възрастта на детето

Друг момент, за който е важно да помислите при избора, е за каква възраст е подходяща дадена бебешка количка и от какъв тип е. Тя може да е пригодена за новородени деца или за такива над 6-месечна възраст. Естествено, ако изненадващо сте открили, че чакате близнаци, то ще ви е нужна и бебешка количка за близнаци.

Всички тези модели могат да се различават и спрямо сезона. Това е така, защото през горещите и слънчеви дни нуждите от защита са малко по-различни, отколкото при студено време. Затова на хоризонта се появяват и летни бебешки колички, които често разполагат с UV защита и мрежа против комари. Освен това те са произведени и от по-леки материи, които не запарват бебешката кожа и не задържат значителни количества топлина. 

Такива предложения и още много ще намерите в Techko – онлайн магазин за бебешки и детски стоки, в който да откриете всичко необходимо за своето дете.

Аксесоари за бебешки колички

В днешно време удобствата за деца и родители стават все повече и повече. Иновации се разработват непрестанно и това е довело до множество аксесоари за бебешка количка. Днес можете да откриете удобна дръжка, която да се наглася по желание, покривала за крачетата, UV защита, дъждобран, сенник тип чадър и куп други опции.

Разбира се можете да се запасите и с различни удобни чанти, в които да поберете всичко необходимо за излизането си навън. Такива можете да откриете и в онлайн магазина на Techko, където многобройни детски и бебешки стоки са събрани на едно място – само на няколко клика разстояние.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 09/09, 02:50

PINOMM – Софтуер за фактуриране
Дата: 09/09, 02:10

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 09/09, 02:00

Отлични резултати с над 1000 чернодробни трансплантации в Acibadem, Турция
Дата: 09/09, 02:00

Задържаха мъж за убийството на млада жена в Шумен
Дата: 09/09, 02:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия