Американски спец агент посочи кой е гърбът на Ружа Игнатова в България


Дата: 07/07, 18:18

Кадър Нова тв

За пръв път и в едно от малкото си телевизионни интервюта изобщо след пенсионирането си, говори американският специален агент Ричард Райнхард., започнал разследването на One Coin и Ружа Игнатова.

„Винаги се е твърдяло, че Христофорос Аманатидис-Таки  е бил нейната сигурност.  Не можехме да отидем в България и да разследваме това. Знаехме, че той е осигурявал физическата охрана на Ружа Игнатова.  Възможно е той да играе роля в изчезването ѝ”, смята специалният агент.

По негови думи да се скриеш в днешния свят на технологии е изключително трудно, затова Ричард Райнхард не може да си представи, че Ружа Игнатова може все още да е жива. „Ако все пак е успяла да оцелее, това ще бъде една фантастична история, но не виждам как това би било възможно. Ако е жива, то тя ще бъде с много пластични операции”, казва той.

„Последното нещо, което знае за нея е, че се качва  на самолет до Гърция, вероятно се качва на яхта и заминава нанякъде оттам. „Отдавна знаем, че тези, които работят в офиса на OneCoin в София, се опитваха да управляват уебсайт, който се наричаше Dealshaker и се опитваха да измислят начин как да се купува OneCoin. Много пъти оттам се публикуваха и фалшиви обяви за къщи и коли”, допълва Райнхард.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Митрополит Киприан призова за молитви за борбата с пожарите
Дата: 16/07, 00:30

Събират доброволци за гасенето на огнената стихия в Старозагорско
Дата: 16/07, 00:15

16 юли 1965 г. – Тържествено е открит 11,8-километровият тунел Монблан
Дата: 16/07, 00:04

Тръмп обяви сенатор Джей Ди Ванс за своя кандидат за вицепрезидент
Дата: 15/07, 23:41

Средната брутна почасова заплата у нас е над 10 лева
Дата: 15/07, 23:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия