Вдовицата на Навални: Русия в момента се управлява от лъжец, крадец и убиец, но ще свърши


Дата: 07/05, 21:27

Кадър ЕП

Руската опозиционна лидерка, живееща в изгнание, Юлия Навалная призова поддръжниците си да не спират да се борят с президента Владимир Путин. Тя го описа като „тиранин убиец" в деня на встъпването му за пореден президентски мандат.

„Нашата страна в момента се управлява от лъжец, крадец и убиец, но това със сигурност ще свърши. Не се предавайте, истината ще възтържествува", каза Навалная във видеообръщение. То бе разпространено малко преди церемонията по полагането на клетвата на Путин за нов шестгодишен мандат.

Тя се зарече да продължи да продължи делото на покойния си съпруг Алексей Навални, който почина в наказателна колония в Арктика на 16 февруари. Юлия обвинява Путин, че го е убил, но Кремъл отхвърля тези твърдения.

Навалная заяви, че войната на Путин в Украйна и хвърлянето в затвора на политическите му опоненти представляват подигравка с обещанията, които е давал при предишните си речи при встъпване в длъжност, да пази правата и свободите на своя народ.

„Ежедневно от нас се крадат огромни суми пари, за да се финансират бомбардировките над мирни градове, полицията за борба с безредиците, която бие хората с палки, пропагандаторите, които разпространяват лъжи. Средствата отиват и за дворците (на представителите на елита), яхтите и самолетите им", допълни Навалная. „И ние не може да спрем да се борим, докато всичко това продължава", подчерта опозиционната лидерка.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Български учител съсипа моралистите: Вашето поколение роди чалгата и мутрите, абитуриентите са плод на греховете ви
Дата: 19/05, 16:27

Нова тв: Гордана Силяновска произхожда от български род
Дата: 19/05, 16:19

Българска река излезе от коритото, тече по пътя и носи камъни
Дата: 19/05, 15:54

За чревоугодието
Дата: 19/05, 15:461 Коментар

Професор Овчаров със сензационна версия за граф Дракула
Дата: 19/05, 15:361 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия