Дете с тротинетка се вряза в жена с инвалидна количка на Слънчака


Дата: 04/09, 15:10

Кадър Гугъл стрийт

От бургаската полиция съобщават, че 10-годишно дете е предизвикало инцидент в Слънчев бряг

На 3 септември около 20.55 ч. пред хотел в Слънчев бряг, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост (интензивно движение на пешеходци), индивидуално електрическо превозно средство – триколка, управлявано от десет годишно момче от Румъния, блъска инвалидна количка, с която се придвижвала 60-годишна молдовска туристка. Жената с порезна рана на десния глезен е откарана в медицински център в Слънчев бряг, предаде Нова Варна.

Други ПТП, случили се на територията на ОДМВР-Бургас:

На 3 септември около 16.30 ч. на пътя Варна – Бургас, км. 190, лек автомобил, със софийска регистрация, управляван от 64-годишна жена от Варна предприема неправилно изпреварване, като допуска ПТП с влекач с прикачено полуремарке, със софийска регистрация, управляван от 48-годишен бургазлия. От ПТП пострадала водачката на лекия автомобил, която получила три счупени ребра, а придружаващото я осем годишно момиченце получило охлузвания. Двете потърпевши са откарани в УМБАЛ – Бургас.

На 3 септември около 16.30 ч в с. Равда, в района на Т-образното кръстовище на улиците „Несебър“ и „Аурелия“, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 48-годишна софиянка, при извършване на ляв завой отнема предимството и блъска индивидуално електрическо превозно средство, управлявано от 29-годишна жена от с. Тънково, която получила фрактура на носните костици.

На 3 септември около 16.33 ч. на автомагистрала „Тракия“, км. 316+500 м, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се последователно в крайпътната мантинела, отводнителната канавка, отводнителната шахта и предпазната ограда, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 68-годишен мъж от софийското село Свидня. От ПТП пострадали водачът на автомобила (който със сътресение на мозъка и съмнение за фрактура на глезена, без опасност за живота, е настанен за наблюдение в ямболската болница), както и неговата спътничка (61-годишна жена от София), която с контузия на белия дроб, фрактура на тялото на втори лумбален прешлен, фрактура на четири ребра и съмнение за фрактура на дясната предмишница, без опасност за живота, е настанена за наблюдение в ямболската болница.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Две години без жертви след поставянето на разделителни колчета на Кресненското дефиле
Дата: 15/09, 22:16

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 22:00

Доц. Лозанов: Единствено нашата безпаметност заплашва българската идентичност
Дата: 15/09, 21:53

Кошмар в Румъния! Потопът взе шест жертви, а един човек изчезна
Дата: 15/09, 21:40

Пращат черната кутия на разбилия се L-39 "Албатрос" в Чехия
Дата: 15/09, 21:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия