Кой взима пари от Пеевски? Костадинов и Ваня Григорова се хванаха за гушите


Дата: 08/05, 11:32

Булфото

Ваня Григорова и Костадин Костадинов откриха огън един срещу друг във фейсбук. Тя се оплака, че лидерът на "Възраждане" се опитал да я преметне на кметските избори миналата година, предаде Днес.бг.

Той дори й отправил оферта - да се откаже от надпреварата и да подкрепи кандидата на "Възраждане", ако социологическо проучване покаже, че той има повече шанс. Ако пък тя води, то тя щяла да получи подкрепата реципрочно.

Публикацията идва след тази на Костадинов, в която той пък обвинява Григорова, че взема пари от Пеевски.

"В момента не само Борисов гледа към Ваня Григорова. Пеевски също гледа натам. Даже Пеевски не само гледа, но и някой друг лев дава. "Възраждане" ви предупреди за нея. До сега не сме имали ситуацията, в която да сме казали нещо и да сме ви подвели".

Григорова веднага отвърна: "Време е да разкажа за хм... колебливите позиции на Костадин Костадинов".  И припомня случка пред парламента, когато пред нея спрял автомобил. "Излезе Костадинов, ръкува се с мен и заръча да предам поздрави. Познаваме се отдавна. Мъжът, с когото живея - Калин Първанов, беше писал статии за сблъсъка на Костадинов с Марешки преди години (ходи във Варна, запозна се с цялото дело срещу Марешки)", разказва още Григорова.

"По-късно приех поканата на БСП и през различни хора към мен започна да идва една и съща оферта - десет дни преди първи тур да се направи социологическо проучване. Ако то сочи, че аз имам шанс, кандидатът на Възраждане ще се откаже и ще призове избирателите да гласуват за мен. Ако пък, според това проучване, той има по-голям шанс, аз се отказвам и призовавам хората да гласуват за него. Въобще не отговорих", казва още тя.

И разказва как няколко дни преди 29 октомври са публикувани социологически данни, която отрежда първото място на Антон Хекимян с 25%, на второ - Васил Терзиев с 23,8%, на трето кандидатът на "Възраждане" с 20,1%. "А аз? На четвърто място, доста зад третия с 16,2%. Чие е "проучването"? На агенция "Адлайн". Чия е фирмата? Според търговския регистър, собственик е Анна Володиева Христова (200 лв. капитал). Госпожата била сътрудник комуникации на парламентарната група на "Възраждане".

Оставям изводите от офертата и "проучването" на всеки един от вас. След като номерът не мина, аз надвих кандидата на ГЕРБ и отидох на балотаж, какво направи Костадинов? Започна да публикува постове срещу мен. Включително в деня на балотажа. А след като помогна на посолствоТО да ме пребори в София, месеци по-късно продължава да се упражнява на мой гръб", пише още тя.

"Ако Костадинов твърди, че Пеевски ми дава "някой друг лев", е добре да има доказателства. А ако признава, че на него е дал, за да ме хули, няма да се учудя твърде много. Предателството в София също може да не е било безплатно", пише още тя.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



20 май 1570 г. - Картографът Абрахам Ортелий издава първия съвременен атлас
Дата: 20/05, 00:09

Червено злато „събужда“ сърцето
Дата: 20/05, 00:00

На 22 май в седем секции в Северна Македония ще има повторно гласуване на парламентарните избори
Дата: 19/05, 23:46

Дерменджиев: Нищо от планираното не ни се получаваше
Дата: 19/05, 23:301 Коментар

Димов: Този отбор на Черно море иска да влезе в историята му
Дата: 19/05, 23:19

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия