Павлин Николов: Томаш иска да вдига Купи, но в Спартак можеше да го направи по-рано


Дата: 28/08, 20:13

Снимка ФБ

Собственикът на Спартак Варна Павлин Николов обяви официално, че сагата около Александър Томаш и неговите трима помощници е приключила, и вече няма пречка те да преминат в ЦСКА.

Ето какво заяви за gong.bg Николов:

„Томаш напусна Спартак, неговите асистенти също ще го направят, макар че тях малко ще ги забавя, тъй като едно гърне като се спука, няма как да се залепи и да изглежда по същия начин.

За Томаш какво да ви кажа. Вчера бях много афектиран, че иска да си тръгне, но днес гледам философски на нещата. Въпреки че постъпката му е некоректна и се чувствам предаден, ЦСКА все пак е неговата детска мечта и го разбирам.

Винаги говорихме с него по два, три пъти преди мач, питах го как са момчетата, имат ли нужда от нещо. Всичко беше наред. След победата с Ботев Пловдив също се чухме. Поздравих го за добре свършената работа, а в неделя ми каза, че е концентриран изцяло върху мача с Левски и мисли само за него, но после реши друго.

Той, разбира се, има голяма заслуга за успешната селекция и за успешния ни старт, няма как това да му отрече. Когато ми каза, че си тръгва, каза, че го прави, защото иска да вдига Купи. Кой знае обаче, ако беше останал при нас, можеше и тази мечта да му се сбъдне по-рано.

При съдбоновния ми разговор с него, бях на яхтата, а синът ми заспиваше. Той чу всичко и след това бълнуваше: Не, не, Томаш няма как да отиде при „червените“...

Сега обаче е най-важно да намерим добър треньор и да продължим по най-добрия начин. Другата седмица с това ще се занимавам и се надявам да направя верния избор, както с Томаш.

Категоричен съм, че никой от футболистите няма да напусне, а поредните двама нови идват скоро. Да не забравяме също, че след затварянето на трансферния прозорец може да се привличат и свободни агенти, така че селекцията при нас остава отворен процес.

Сега току-що се прибирам във Варна след три полета и утре или в петък ще отида да се видя с играчите и да поговоря с тях. Аз обаче знам, че те ще дадат всичко от себе си срещу Левски пред пълните трибуни и затова съм спокоен.

Ако ме питате дали ще има завишени премии за успеха, нека те да ще си свършат работата, а после със сигурност ще останат доволни.

Предварително не искам да говоря, тъй като през пролетта на 2023 година, когато гостувахме на ЦСКА, обещах 100 000 лева отборна премия, но въпреки че играхме добре, изгубихме с 0:1...

Но нека да не се връщаме назад. За Спартак сега има един път – напред и нагоре, и заедно с нашите верни и отдадени привърженици се надявам да се справяме“.  



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 14/09, 05:00

Разлог обяви ден на траур в памет на Венцислав Дункин
Дата: 14/09, 05:00

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 14/09, 04:30

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 14/09, 04:30

Облаци и по-ниски температури в събота
Дата: 14/09, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия