Първан Симеонов: Всички са срещу Пеевски и се оформя нова сглобка


Дата: 21/08, 10:43

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова нюз

Първан Симеонов изрази мнение, че лека-полека започва да се оформя някаква ситуация, в която всички са срещу Пеевски.

Според него причината е, че зад министър Стоянов политиците, начело с президента, виждат потенциално влияние на господин Пеевски, и Борисов в такива ситуации слуша и накрая взема тази страна, накъдето духа вятъра.

Вятърът задухва срещу господин Стоянов, защото помислете Борисов е срещу потенциалното влияние на Пеевски. Радев също е ясен, и Костадинов и ясен, той е много яростно антиПеевски, Слави Трифонов е честолюбив и той също вероятно ще се присъедини, каза в „Твоят ден“ Симеонов.

Остава голямото чудене БСП, и БСП лека-полека, каквото е останало в БСП, се връща към президента. Тоест и тя след известен размисъл мина срещу Пеевски. Оставаше Борисов и Борисов, както се вижда, и той минава там, допълни политологът.

На Борисов обаче няма да му е лесно, защото потенциалното влияние на господин Пеевски вероятно може да бъде видяно от част от неговата партия. Далеч съм от мисълта, че и тя ще се разцепва, но като гледам как всички почват да се разцепват, няма да го изключа, и това може между другото в един бъдещ парламент, това да е и новата сглобка, коментира Първан.

Нали помните как беше. Пеевски, Борисов и Гешев лоши. После Гешев лош, с Пеевски ще правим конституционна реформа. Сега Пеевски и Борисов лоши, ама Пеевски го оставяме зад борда и с Борисов ще правим нова конституционна реформа. Тоест, може да стане нова сглобка, предположи Симеонов.

Последният направи и следния коментар за изборите:

При избори малко хиперболизирана е ролята на МВР. В България генерално честни избори не вярвам да е имало, колкото беше гадно и до машините, толкова беше гадно и пристрастявнето към машините. Всичко това е ужасно гадно, но трябва да кажем нещо важно. Едно е репресивните органи в страната, силовите органи да преследват превантивно потенциалното купуване на гласове, каквото сме виждали примерно да прави Рашков, даже ми се струва, че прекали в тая посока и ДПС тогава изпищяха. Но ролята на МВР е важна, тъй като е по-добре да влезе в махалите, отколкото да не го прави.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пуснаха катализатори под наем, за да могат шофьорите да минават годишен технически преглед
Дата: 12/09, 15:05

Направиха си голям майтап с 81-годишния Джо Байдън с шапка на Тръмп
Дата: 12/09, 15:02

КЕВР обмисля да вдигне ли цената на водата в София с 20%
Дата: 12/09, 15:01

В Москва глобиха руски уебсайт със 110 хиляди долара за "ЛГБТ пропаганда"
Дата: 12/09, 14:59

Тежка катастрофа с ТИР отне човешки живот
Дата: 12/09, 14:57

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия