Кога е време да си направим лифтинг


Дата: 01/12, 13:25

Решението дали да си направим лифтинг на лицето и ако да - кога, е нещо много лично, ето защо е изключително трудно да се каже дали е необходимо да се предприема подобна крачка и кога.

Трябва да се има предвид, че хората имат различен начин на живот, което включва доста разлики в диетата, приемането на течности, движението, както и това дали човекът е пушач или не.

Да не споменаваме, че хората имат и различна форма на лицето, което може да доведе до различни начини на стареене. Влияние оказва и това дали даден човек има суха или мазна кожа, тъй като едната старее много по-бързо от другата.

Помислете за това след като преминете четирийсетте

Когато прекрачите прага на четиридесетата си годишнина, можете да започнете да обмисляте варианта за подобна процедура. На тази възраст сте все още млади и кожата ви е свежа и еластична, ето защо резултатите лесно могат да станат фантастични.

Това е един чудесен начин да се почувствате и да изглеждате отново на 20 години, тъй като лесно ще се заличат белезите, които времето вече е започнало да оставя върху лицето ви.

В повечето случай резултатът от лифтинг на лицето ще продължи някъде между 7 и 10 години, в зависимост колко грижи полагате за външния си вид и каква е вашата предразположеност към лечение.

Така, в идеалния случай можете да си направите първи фейслифтинг някъде в средата на 40-те години и да запазите резултатите до началото на 50-те. След това, бихте могли да си направите втори „освежаващ“ лифтинг на лицето, който да ви запази свежи до средата и дори до края на 60-те (можете да разгледате предложенията на AestheDerm.eu).

Само жените ли си правят лифтинг

По правило, лифтинг услугите са много по-търсени от жените, отколкото от мъжете. Така например, мъжете рядко търсят подобни услуги, а ако го направят, обикновено е някъде около 50-те или началото на 60-те.

Въпреки това, онези представители на силния пол, които го направят, ще изпитат по-голяма полза от хирургичното подмладяване на лицето, отколкото дамите. Причината е, че обичайно мъжката кожа съдържа повече колаген и еластан, получава бръчки по-трудно и съответно старее по-бавно.

 

*публикацияПроверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са!

Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на info@petel.bg и вижте още в - https://petel.bg/Reklama-v-Petel-bg__384655 .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 


 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!Спонсорирани връзки.Правителството на Нидерландия отпуска мерките
Дата: 25/01, 12:05

"Газпром": Газът в хранилищата свършва
Дата: 25/01, 11:59

Световните лидери се обединиха, ако Русия нахлуе в Украйна, да отговорят бързо
Дата: 25/01, 11:44

В Германия случаите на Ковид рязко се увеличават, но страната няма да въвежда нови мерки
Дата: 25/01, 11:29

Убийство на купон в Пловдив
Дата: 25/01, 11:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2022 | Пълна версия